Daca sunt barbat n-am voie?=) sau numai fetele au piercinguri ? Eu am unu in limbuta(limboaie cum zic eu) de durut, doar cei drept dar nu sa te omoare de durere. Dupa ce til pui vai si amar 2 saptamani bagi mancarea cu degetu la masele orice atingi cu limba, mancare, dinti, te doare la greu.Iti dau xixilina sau mai era ceva... imi scapa numele, apoi dupa ce te gaureste, o sa ti se umfle limba trebuie sa iei ketonal si ranitidina in paralel sa ti se dezumfle, ketonalu ataca stomacu, de aia e bine ranitidina.Eu avand stomacu de fier, n-am luat ranitidina deloc.Insa te supui la multe riscuri cu cercelu in limba,poate sa iti taie ata limbi si e vai de tine,poate sa iti intepe un vas de sange sa faci hemoragie, poate sa nu stie sa dea gaura, si iar e belea.Iar igiena orala trebuie stricta. Spalat pe dinti zilnic, periatu limbi, insurubarea la cercelu in limba o data la saptamana maxim 2 saptamani.Multi au inghit cercei din limba, eu il am din ianuarie pe 19 si nu am avut probleme.De schimbat il poti schimba dupa 3 4 saptamani. Mare atentie, toti cei care se hotarasc ca vor cercel in limba, CERCEL CU TIJA MARE. Altfel la urgente cu voi. Cercelu cu tija mica nu da voie la limba sa se umfle.MARE ATENTIE. Pentru intrebari legate de cercelu in limba sunt dispus sa raspund la orice intrebare cat de idioata para, numai sa ma intrebati aici sa vada toti
Buna,in ''limboaie''imi iau gindul sa mi fac dupa experienta prin care ai trecut tueu am doar in nara piercing,n a durut, doar cind m a capsat mi a lacrimat ochiul, de umflat nu s a umflat nara(poate doar o scurta perioada incit am si uitat), si doaream inca unul dar sint indecisa.vad ca in limba e mai riscant, felicitari ca ai trecut de tot
Eh, am uitat de mentionez ca iti poti sparge dinti, eu mi-am crapat o masea sau 2. Dar acum numai am probleme, nu mai musc din cercel. Cercelu in limba e pentru cei 'vulgari' pot spune. Chestia e ca e ceva mai extravagant, nu multi au curaj sa faca.Si chestia e ca te lasi de 'lins lingurite' dupa ce iti pui numai poti sa lingi lingura de tort, inghetata, sau orice.Defapt poti dar mai greu timp de 2 saptamani nu am mai mancat cum trebuie, in timpul ala lucram, iar eu de fel mancam o paine de 600 de grame pe zi Si ajunsesem sa mananc doar un colt de paine,si ala sa nu mor de foame,pentru ca nu puteam,aveam limba umflata rau.Dar de mancat mancam, dar cu greu Trebuie sa te abti cam cateva luni bune de la mozoale, nu trebuie sa tej oci cu el ceva timp. Cercelu trebuie sa ai grija mai mereu sa il cureti cu periuta de dinti. Dar e finut Riscuri sunt peste tot sa stii de la mine Poti ramane fara gust, sau sa te umpli de sange facand hemoragie.Dar eu am riscat, si sincer sa fiu cu tine si cu oricine mar intreba.De as da timpul inapoi si sa stiu ce stiu acum... 150% numai las face insa acum pericolu a trecut la mine, si numai am ce pati Doar sa imi sparg dinti
Speram sa gasesc pe cineva care are sa mi spuna mai multe
Inna_5580 întreabă:
anonim_4396 întreabă: