| anduza a întrebat:

Buna fetelor! vreau sa va antreb ce crema sa folosesc pentru cosuri? n-am multe cateva dar nu-i suport si puncte negre, si ce sa fac sa scap de pistrui ce sa folosesc? vreau sa am o fata frumoasa curata ...plizzzzz sa ma ajuta si pe mine cine stie. dau fundiza si nota promit X:X:X:X: sau daca vreti puteti sa-mi lasati idul vostru!

Răspuns Câştigător
| MuresanVlad a răspuns:

Salut, stiu ca nu sunt fatalaughing dar si eu am p[robleme cu acneea si punctele negre. Poti folosi pentru punctele negre Clean&Clear-Blackhead Cleansing, si o solutie foarte buna, se numeste Zineryt, este o solutie cutanata, un antibiotic pentru cosuri. De la Gerovital Plant mai poti folosi, un gel spumant microbian(numele produsului) si o crema de cosuri, un tub mis si ald, de la aceeasi firmahappy

1 răspuns:
| LaMisto a răspuns:

Incearca frunze de aloe vera.Planta trebuie sa aiba minim 3 ani.In mijlocul frunzei este un gel lipicios.Ei bine gelul acesta il aplici pe zonele cu probleme.Adica cosuri,iritatii, pete, riduri

Eu il folosesc seara inainte de culcare.Da rezultate 100%.

Cauta pe la florarii aloe vera.Dar ai grija, planta trebuie sa stea in soare minim 7 luni pe an.