| lory_2640 a întrebat:

fostul meu prieten face 18 ani.am nevoie de un cadou. ceva deosebit poate personalizat dar ceva sa-si aminteasca de mine. ceva sa ii intre la suflet si poate niste versuri.ast idei mersi:*

Răspuns Câştigător
| Cristinik001 a răspuns:

Hmmm cam complicat cand vine vorba de cadouri, eu iti voi da o idee ceva mai indrajneata sigur isi va aduce aminte de tine. Poti sa ii cumperi o cutie precum cea in care se tin pantofii in care sa ii pui un prezervativ, un ursulet, un scutec, o masinuta de jucarie si untr-un saculet micut cateva bombonele colorate. pe langa astea poti sa pui inauntru niste confetii si nu in ultumul rand o lista pe care sa o urmeze. "Dragul meu (numele lui) azi cand mai adauzi inca o floare la buchetul vietii eu iti ofer un lucru, ca sa iti indulceasca si sa iti coloreze viata(bombonelele), atulul care poti sa il folosesti mereu in caz de urgenta(prezervativul), altul pe care sa il folosesti in caz ca urgenta a evoluat (scutecul) si iti mai dau ceva pentru fericirea ta, cum toti baietii isi doresc de mici o masina adevarata deocamdata multumestete cu asta " in caz ca nu iti place ideea mea poti sa ii iei un lucru practic cum ar fi ceva de purtat sau leagate de placerile lui.

2 răspunsuri:
| aniiledha a răspuns:

Pai...ar fii ceva...sai iei o rama de fotografie si sa bagi o foografie cu voi doiwinking si pe spate sa scrii ceva frumos dar nu neaparat sai arati ca ink il mai iubesti sau ink mai tii la el:*

| anastasia_1653 a răspuns:

Un laptop daca ai bani sau daca au parinti bani numai pentru
el asta