O situatie cat de cat neplacuta...
Cred ca el tinea la tine,daca era asa de posesiv. Ai fi putut sa ii arati si tu ca tii la el,adica te considera iubita lui,nu? Si baietii au nevoie de tandrete si,daca nu de la iubita,de la cine?
Impaca-te cu el. Dar intreaba-l daca si-a facut alta iubita sau inca vrea sa fie cu tine. Promite-i ca o sa te schimbi si ca atunci erai nedumerita in legatura cu situatia asta.
Odata cuplata cu el,incercati sa va faceti timp,in weekend,gasiti un mod de a va intalni. Poate intr-o zi aveti amandoi o ora libera; mergeti in parc,la o inghetata[ca tot se face cald].
Ehh,la plimbarea asta e timpul sa-i arati ca te-ai schimbat. Saruta-l tandru,mangaie-l pe fata,pe maini,zambeste-i,stati imbratisati pe bancile din parc, trece-i mana prin par - are nevoie de gesturi tandre. Daca te lasi purtata de val, totul o sa fie perfect.
Sper sa te fi ajutat si bafta cu tipu'.
Salut!
Pai tot ce e de facut este sa intri in vb cu el.Dar nu sa vb la misto sau sa strigi dupa el pe strada.
Zambeste`i, pune`i :* pe mess si cand vb prin mesaje. Spune`i ca nu ai cu cine sa iesi pe afara si il intrebi dac anul cumva vrea el.
Daca inainte te purtai rece cu el, acum poarta`te cald.
Imi pare rau ca mi-am dat seama atat de tarziu
E tragic ce s`a intamplat
Eu te iubesc si doar cu tine vreau sa fiu
Nu vreau sa ma gandesc la alt baiat!