Cu timpul, iti vei da seama cine esti si ce vrei de la viata.
Important e sa te accepti pe tine insati.
Nu-ti refuza sansa sa incerci experiente cu ambele sexe, pentru a te convinge despre ceea ce te defineste ca om.
Esti ceea ce se poate numi transgender si trebuie sa te impaci cu situatia prezentata.
Asta nu inseamna ca si ceilalti vor fi de acord cu tine (familia, rudele si prietenii), decat daca sunt deschisi suficient de mult la minte incat sa inteleaga fenomenul.
Esti un baiat in corp de fata, cam asa s-ar traduce in limbaj obisnuit existenta ta.
E destul de greu sa maschezi, sa te ascunzi, sa fii sincera cu ceea ce simti si exprimi, pentru ca Romania e inca o tara mult prea conservatoare ca sa te accepte neconditionat.
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii tu insati, dar trebuie sa inveti sa ignori faptul ca unii doresc sa te izoleze.
Până acum parcă tot mai înțelegeam lgbt-ul, dar din trăirile tale, îmi dau seama, de fapt, că lgbt-ul e o problemă psihică. Aceste persoane se bat cu pumnii-n piept că sunt oarecum excluși din societate, dar ei la rândul lor poate marginalizează persoane cu handicap, chiar dacă se aseamănă cazurile.
Hey. Sunt bisexual si am 15 ani. La fel si eu ma simt, sunt exact in acceasi situatie.Numai ca eu mi-am acceptat sexualitatea si cred ca asa ar trebui sa faci si tu. Daca vrei sa vorbim mai multe da-mi un mesaj cu contul tau de Instagram si discutam acolo.