| aromasan a întrebat:

Buna fratziori! Am venit si eu cu o intrebare+ am nevoie de raspuns rapid: am o prietena de 13 ani a carei zi de nastere urmeaza. Din pacate, i s-a spart o teava in casa, iar mare parte din bani pe care ii aveau ea cu mama ei se vor duce pe reparatii prin casa. Ziua ei este pe 16 luna aceasta. Va rog, ajutor cu idei de facut ziua de nastere undeva cu un buget mic. Am nevoie repede, chiar vreau sa o ajut si net-ul nu imi da nmc bun. Dau funda. Multumesc tare mult pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cea mai ieftina idee e sa faceti o petrecere acasa la cineva, gatiti voi, faceti decoratiunile etc.The old style, ceea ce in prezent nu prea se mai face, din cate observ eu.Recunosc ca imi placea mai mult inainte, cred ca avea mai mult farmec, decat sa mergi cu prietenii la nu stiu ce restaurant si sa alergi in goana dupa ideea de a sarbatori ca un adult.

| aromasan explică (pentru dullcat):

Ai mare dreptate! happy

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ă,tu câți ani ai?

| aromasan explică (pentru Hyperion7):

Eu sunt mai mare (ca varsta) decat ea….

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i o petrecere acasă la unul din prietenii tai! Baloane, decorațiuni, pizza, hamburgeri și prăjituri! Uneori petrecerile mici sunt cele care aduc cele mai multe amintiri!happy