| roxyana03 a întrebat:

Buna
Fuda si vot
Cum sa o conving pe mama mea ca vreau sa plec la sora meA? e distant cam 500 km,dar am fost si vara trecuta,imi doresc enorm de mult sa merg la ea,dar mama mea e cam rea,de multe ori am probleme cu ea de imi vine sa ma omor, si am incercat de mult ori,in fine, faza e cand o intreb daca ma lasa zicea sa tac drak, si sa o las in pace ca nu ma lasa, ( certata cu sora mea) dar nu ma lasa sa plec la ea nu ma intereseaza ca sunt ele certate nu ma lasa nici macar 2 saptamani, cum as putea sa o fac sa se razgandeasca? de multe ori cand ii zic ma jignestecrying, ii fac toate voile si tot nu vrea sa ma lase
ce ziceti cum sa fac? ce sa-i ziic imi doresc enorm de mult sa merg acolocrying
Funda si vot

1 răspuns:
| mamatatasibunica a răspuns:

Nu cred caare incredere in sora ta sau poate ii va fi dor de tine happy. Sunt mai multe variante. Poate ii este frica sa mergi singura la o distanta asa de mare.Treaba cea mai rea este ca nu vrea nici sa te asculte.Din ce ai scris tu acolo inteleg ca nu te lasa sa vorbesti si inchide repede subiectul.Si eu am tolerat multe de la parinti dar faci asa: incepi sa vorbesti si nu te lasa impiedicata de vorbele ei.Tu ii spui fara sa te opresti.Dat cel mai important: sa iti sustii punctul de vedere si sa tii departe emotiile, deoarece poate te afecteaza mama ta cand te jigneste. Succeshappy