| HinataYuno a întrebat:

Funda! Acum o saptamana am inceput sa fac sala( am exact 7 zile de sala), primele 3 zile de sala am facut cardio, dupa am avut doua zile pauza. Luni mi-am primit programul dat de instructor : luni- de la trunchi in jos, marti- de la trunchi in sus, miercuri - cardio, joi- repet 1, vineri- repet doi, vineri nu am fost recuperez maine. As dori si un program de alimentatie. Am reusit sa nu mai mananc seara, doar azi din cauza mamei mele s-a intamplat, sa nu mai mananc fast-food( miercuri am fost practic fortata sa o fac, actiune pe scoala) si sa nu mai mananc paine alba, mai multe salate, dar am o mare problema. Nu pot renunta la dulciuri sau sucuri. Pur si simplu am nevoie de ceva dulce pe zi, o ciocolatica sau o doza de suc sau Nutella sau orice ceva dulce... nu o tona, dar ceva micut. Chipsuri nu mai mananc de o tona de timp. Am nevoie de niste idei de a scapa de nevoia de dulcuri, ce e bine si ce nu sa mananc. Cel ce ma ajuta cel mai mult ii dau funda, desigur.

2 răspunsuri:
| JAYBEE a răspuns:

Buna.
Dimineata iti recomand sa mananci lapte cu cereale itegrale sau 2 ochiuri cu un pahar de lapte; la amiza poti manca mai consostent, gen poti manca un piure cu 1-2 bucatele de carne de pui, iar seara te sfatuiesc sa mananci totusi ceva, ori iti faci o salata ori un fruct ceva, pentru ca trebuie sa ai 3 mese pe zi.
Si eu am avut aceeasi problema cu dulciurile, insa m-am lasat, daca vrei poti. daca chiar nu iti poti stapani pofta de dulciuri poti sa mananci 3-4 bucatele de ciocolata neagra.
Cat despre sucurile acidulate, trebuie sa renunti la ele daca vrei sa faci sala. Evita si ceaiurile gen nestea, lipton. Daca reusesti sa bei 2L de apa plata pe zi (recomand aqua)e foare bine.

Gandeste-te doar ce bine o sa arati daca renunti la dulciuri/sucuri si faci miscare, acum e alegerea ta.
pup}{

| alexeu2014 a răspuns:

Buna... sunt baiat si sunt sigur ca la 98% dintre baieti adora femeile/domnisoarele cu un corp si cu niste formne frumoase nu neaparat sa aiba musculature deci faza este ca trebuie sa mananci dimineata
oua de prepelita fara gluma eu asa am reusit si cand chiar ai nevoie de ceva dulce mananca ciocolata amara

DIMINEATA:
fresh/portocale/ 2 oua fierte
DUPA-AMIAZA
iti trebuie neaparat ceva vitaminizat ca si carnea fiarta si putin piure
SEARA :
seara de obicei trebuie sa mananci nummai legume si fructe eventual daca iti este pofta de ceva dulce intr-adevar mananci salata de fructe