| 1mist3r a întrebat:

Buna FUNDA:d la ce folosesc testele astea initiale? multi spun ca ajuta la admitere in liceu.imi puteti explica cum? sau ce fac profi cu ele altii le comunica rez parintilor privat.si dupa cica le trimit la inspectorat.LA CE AJUTA?straight face is clasa 8big grin FUNDOIIIlove struck

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Testele iniţiale NU vor avea niciun rol în admiterea la liceu. Sunt orientative şi au ca scop doar verificarea nivelului la care eşti. Cei de la inspectorat pur şi simplu fac statistici şi observaţii pe baza acestora, urmând să compare rezultatele cu cele de la testele finale (vei da şi la sfârşit de an).

| CryssCrySta a răspuns (pentru Rayyy):

Da ai dreptate si se va face nivelul clasei.

| noi3 a răspuns:

Bacul supravegheat video a fost un experiment pentru minister sa vada cat vor lua elevii daca se copiaza mai putin.

testele initiale, dupa parerea mea, sunt un alt fel de experiment in genul "care-i maximul daca se copiaza".

si nu, n-au treaba cu tine. sunt pentru statistici.
si da, se fac experimente pe noi big grin

| Caty5 a răspuns:

Ciao,testele astea nu-ti fac nimic deci nu vige de ele,profesori prin aceste teste vor sa vada cam la ce nivel esti tu cu invatatul,iar la sfarsit de scoala vei mai da un test final care nici acela nu se va trece in catalog si se va afla daca ai scazut, daca ai ramas la fel, sau daca ai crescut la nota in acest an scolar, pls funditakiss!

| OnlyBlack a răspuns:

Stai linistita si nu te alarma ca si eu is in clasa a8a si m-am informat si mi s-a spus ca aceste teste nu au nici un rol pentru admiterea la lceu.Pt admiterea la liceu vor conta doar examenele de la limba romana, matematica si engleza(in caz ca alegi sa mergi la un profil bilingv)winkingwinkingwinking

| marian23213234 a răspuns:

Buna testele initiale sunt pentru profesori sa vada la ce nivel sunt elvei si sa sitie de unde sa incepa cu ei(pentru ca din cauza notelor de la bac dam noi testele initiale finca la uni le ies media 10 si dupa aia le iese 5)funda?

| CryssCrySta a răspuns (pentru marian23213234):

Asa-i sa le fie rusine la cei care nu au luat bacu ca acum ne chinum noi sa invatam mai mult.