| DiaNa357 a întrebat:

FUNDA:de unde stiu cand ma place un baiat?(as vrea raspunsuri si de la baieti si de la fete)MULTZUMESC:*

Răspuns Câştigător
| GroparuVesel a răspuns:

Un baiat iti spune(eu sunt baiatul big grin): Trei lucruri dau de inteles ca cineva place pe altcineva: gesturile, privirea si glasul.(ca fapt divers).Iar daca acela se comporta ciudat in jurul tau inseamna ca te place.(ca fapt restrans)

5 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Păi dacă vorbeşte des cu tine,te bagă în seamă,te apreciază. Poţi,de exemplu să faci o comparaţie, cum se comportă cu tine şi cum cu celelelte fete, aşa'ţi vei da seama mai uşor.
Multă baftă.

| rater1994 a răspuns:

Pai de unde iti dai seama fa difierenta cum vb cu o alta fata si cum vb cu tine oricum daca tuh crezi ca te place sunt ceva snse incearca sal intrebi daca are prietena dar nu asa direct ...gaseste o solutie cumva sa afli detalii si iti dai seama.
Sauu fa diferenta in felul urm ai un pr asa cu care te intelegi si va dif cum se comporta el cu tine si baiatu care crezi ca te placewinkingSi vei vedea daca te place sau nu

| missdeny a răspuns:

Iti dai seama foarete repede
In primul rand o sa se uite super dragut la tine
O sa incerce sa te evite s-au sa se dea mare in fata ta.
Cam atat plizz funda.

| IamNiemand a răspuns:

Pai.dupa comportament...dupa ce iti spune. spre ex. daca spune acelasi lucru de 2 ori ca sa iti atraga atentia, iti cere id-ul, nr de telefon, se bate cu cineva doar pentru ca te-a lovit pe tine si de fiecare data cand te vede incearca sa vbeasca cu tine dar nu stie despre ce si pune intrebari de genu:cat ai luat la testul de mate, cand el stie 100% ca tu inca nu ai primit rezultatulwinkingSper ca te-am ajutat:*

| Cristinaaelena a răspuns:

Poi ...in primul rand nu se va comporta cu tine cum se comporta alte fete, va filtra cu tine, iti va zambi frumos si te va privi dragut se va da mare in fata ta va face orice sa te impresioneze... Funda?:X