| nononononono a întrebat:

FUNDA! E cam mult de citit, Sunt o fata obisnuita, invat bine-semestrul asta am 10 pe linie, ceea ce conteaza mai putin...Sunt 2 baieti(x1, x2). De x1 imi place de ceva timp. dar nu pot sa il abordez(rusineebig grin)... dar azi mergeam prin curtea scolii si ne-am izbit unul de altul, iar cu x2 vorbesc, am id lui, avem interese comune, deci ne intelegem super bine-ambii sunt cu 1 an mai mare decat mine-Dar pentru x1 simt ceva mai mult, azi s-a tot uitat la mine.eu stiind ca el are o prietena-o cunostinta a celor mai bune prietene ale mele, sunt surori-dar ca nu se inteleg prea bine, si acum, fie vorba intre noi, ea e o fata super draguta, ingrijita, cu parul lung, etc, el e un baiat nu neingrijit, dar na, ca o,, pretendenta "la el zic si eu lucruri de rau, ce sa fac? Cum ii pot distrage atentia lui x1? Sau sa ma apropii de x2-si pe el il plac, SCZ DE GRESELILE GRAMATICALEbig grin

Răspuns Câştigător
| Allkin a răspuns:

Buna Inna.Din cate am inteles de primul baiat iti place mai mult dar el are prietena, iar de al 2lea mai putin.
In primul rand nu face prostia sa te bagi in relatia lor.Nu e placut pentru niciunul din ei.
Am sa-ti si explic de ce simti diferint pentru cei doi baieti.
Pe primul il placi mai mult deoarece nu poti sa-l obtii, este luat iar aici intervine gelozia fireasca a femeii.
Pe de alta cu al doilea vorbesti, te baga in seama, simti o mediocritate in el.
Sfatul meu este urmatorulbig grineocamdata uital pe primul.Nu ai nimic de pierdut, ocupate de al doilea baiat. Daca zici ca te intelegi super bine cu el si va plac cam aceleasi lucruri insista in prietenia voastra si vezi daca puteti trece de pragul acesta(cel de amici). Daca iti dai seama ca nu e nimic intre voi revino cu el la stagiu de prieteni buni si cauta incontinuare.Are balta peste.Bafta

0 răspunsuri: