| nononononono a întrebat:

FUNDA! E cam mult de citit, Sunt o fata obisnuita, invat bine-semestrul asta am 10 pe linie, ceea ce conteaza mai putin...Sunt 2 baieti(x1, x2). De x1 imi place de ceva timp. dar nu pot sa il abordez(rusinee)... dar azi mergeam prin curtea scolii si ne-am izbit unul de altul, iar cu x2 vorbesc, am id lui, avem interese comune, deci ne intelegem super bine-ambii sunt cu 1 an mai mare decat mine-Dar pentru x1 simt ceva mai mult, azi s-a tot uitat la mine.eu stiind ca el are o prietena-o cunostinta a celor mai bune prietene ale mele, sunt surori-dar ca nu se inteleg prea bine, si acum, fie vorba intre noi, ea e o fata super draguta, ingrijita, cu parul lung, etc, el e un baiat nu neingrijit, dar na, ca o,, pretendenta "la el zic si eu lucruri de rau, ce sa fac? Cum ii pot distrage atentia lui x1? Sau sa ma apropii de x2-si pe el il plac, SCZ DE GRESELILE GRAMATICALE

Răspuns Câştigător
| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Ar trebui sa te apropii de cel la care tii mai mult.si sa alegi doar unul.pentru ca ai putea sa ii piezi pe amandoi.Zambeste-le.fii tu insati. daca te va placea vreunul din ei te va placea asa cum esti.
Succes:*

1 răspuns:
| iahim a răspuns:

1.daca te izbesti de cineva, ai grija pe unde mergi.2:cu x2 ai mai multe sanse si probabil e mai bine cu el 3love struck1 poate sa-si lase prietena cand vrea, dar ai grija sa nu intri in probleme. pe langa asta:succes cu noul blog