Si la o colega din generala a 8-a ii so intamplat la fel 2 bulanjii o rad, ea s-a dus acasa s-a schimbat si apoi nimeni nu o sp nimic, oricum ii cv normal la o fata.parerea mea e, k daca te intreaba diriga/u sa-i spui adevaru k te intelege si la bulanjii aia care sau ras de tine ata le doresc: sa vina o bunaciune sa se dea la ei si ei sa se termine in chiloti sa vezi atunci ce jenati s-ar simtii ei
Ehh na...mama naibii de baieti bagaciosi spune-le ca nu e problema lor... daca ai diriginta/diriginte (mai bine in cazul unei diriginte) spune-i ce s-a intamplat si ce ti-au spus baietii si poate sta ea putin de vorba cu ei data viitoare fi pregatita! esti micuta si inca nu il ai regulat de aceea poti avea probleme de genul cand te astepti mai putin
Buna...pai nu ai de ce sa te simti rusinata pentru ca toate avem! Si oricum asa`s unii baietii, daca li s`ar intampla lor nu ar mai rade. pe mine ma enerveaza ca ei nu fac nimic, ei nu au ei nu stiu cum e sa ai un copil cum e sa nasti.Ei nu stiu nimic! Nu ai cum sa-l faci sa treaca mai repede, dar exista niste pastile care il fac sa vina mai tarziu cu 3-4 zile. Acum asta este ti-a venit si nu mai ai ce face dar ar fi mai bine, ca alta data sa fi mai atenta pentru ca, atunci cand e neregulat te i`a prin surprindere. LAsa-i naibii in pace, spune-le ca nu e de la tinE, sau cel mai bine cred ca ar fi sa le zici ca ai avut sandwich cu dulceata si a curs acolo si nu ai observat, si ca e dintr`o pauza. Mai bine vb cu mama ta ea e mai in masura sa-ti dea sfaturi si oricum, baietii, UNI ASA SUNT EI! nu`i baga in seama. Trece
Succes, o zi frumoasa!
Nu ai ce sa ii faci ca sa iti treaca mai repede, intr'adevar e o situatie foarte dificila... nu stiu ce sa spun...
Nu are de ce sa-ti fie rusine.E ceva normal si se mai intampla. Baietii rad pentru ca ei nu stiu cum e sa fii femeie! Ignora-i!