Poate nici macar nu s-a gandit la tine din cauza ca era extenuat de la calatorie, poate nu a avut timp sa te salute, poate este prea timid! dc nu vb cu el? te-ar ajuta si nu ai mai trage concluzii pripite!
Poate ca pur si simplu l-au salutat prea multi pe mess ( stii cum sunt astia care au 100000 persoane pe mess) si a uitat de tine.
Chiar daca se supara poti sa zici ca ai last mess-ul deschis si ca faceai dus sau etc.
Hmmmm! Sunt sigura ca nu s-a suparat pe tine, dar daca el totusi nu te saluta fa-o tu, se va bucura! pup!
Nu cred ca nu ar vrea sa vorbeasca cu tine, sigur a fost ocupat cu despachetatul si a intrat pe emss sa isi verifice emailul sau sa vada daca CINEVA nu vrea sa vorbeasca cu el... Sigur te salutza zilele urm. Take it easy!
Nu cred ca ar fi cazul sa-l saluti el ar trebui sa te salute doar e baiat mai asteapta poate nu a avut timp sint sigura ca o sa te salute dupa o vacanta ca asta poate e obosit ai rabdare! Bafta!
Cred ca a avut aceeasi intentie ca tine...Probabil ca s-a suparat dar logic era sa te salute el pentru ca u puteai sa nu fi la pc in acel moment
Pai logic era ca daca tu ai vazut ca a intrat pe mess sa ii dai un buzz imediat.Si daca nu ti-a dat el poate ca avea treaba sau pur si simplu n-a stat sa se uite cine e pe mess.Si mai sunt motive:daca calculatorul lui este public adica il mai foloseste si altcineva din familie poate nu era el la pc.Eu zic ca maine sa ii dai tu buzz.
Scuze am dat un comentariu gresit, dau altul!
-Daca tu CREZI ca te place asta nu inseamna ca el 100% sanse sunt sa te placa. Poate te place poate ca nu si poate faptul ca nu te place a facut faptul sa nu il intereseze faptul in a te saluta.Si daca intr-adevar ii place de tine,poate a avut treaba,poate pc e public si il folosesc si altii din familia lui si poate ca pur si simplu nu a vrut sa iti dea buzz sau vorba ta poate astepta sa ii dai tu. Daca e maine dai tu un buzz si incepeti o discutie ceva, si daca nu il cunosti si in realitate te-as sfatui sa nu incerci o relatie cu el.
Sper ca te-am ajutat, pa