Nu cred ca merita sa-i desparti, poate el chiar tine la acea fata, si n-ai face decat sa il faci sa sufere.
De ce sa-i desparti? Tie ti-ar place sa ai o relatie si sa vina una sa va desparta? ai rabdare
Buna :*, dupa parerea mea nu ar fi chiar bine sa ii desparti, poate el chiar o iubesc, si in final daca ar afla ca tu ai fost cea care lea bagat bete in roate, nu si-ar mai dori sa fie cu tine. Propie experienta. Sper ca te-am ajutat :*
De ce sa ii desparti daca se iubesc...adica punete in sitatia fetei cazre vrei tu sa-i departi cum te-ai simti?
Eo zic ca nu e bine sai despartzi doar ca sa iti incerci norocul cu acel baiat.adica daca el hiar tine la acea fata si daca in final nu te place. iai si despartzit si nici nu tzia reusit planu.si chiar in cazul in care te place o sa te simptzi prost ca iai despartzit. incearca sa asteptzi sa se rezolve lucrurile pur si simplu fara sa intervi tu
Succes
Faza e ca ei nu se pupa doar se imbratiseaza si na fata aia zice ca se foloseste de el dar ea nustie ca eu il plac.