| alinaaaa03 a întrebat:

Buna funda
ma ajutati va rog?
Sunt intr-o relatie de 1 saptamana. dar am facut o greseala mare, mi-am inselat prietenul. de ce? pentru ca nu stiu ce e cu mine, nu am sentimente pentru actoalul, am sentimente pentru baiatul de aseara, iar pentru prietenul meu nu, baiatul de aseara a fost doar o aventura, nimic mai mult, pentru el. aman2 avem prietenii. dar nha simt ca il iubesc pe cel de aseara, il cunosc de cand eram micuta, stiu ca am facut o greseala aseara. ma ajutati imi spuneti ce sa fac? sa ma indragostesc de baiatul cu care am o relatie de 1 saptamana? chiar vreau o relatie cu el. dar nu pot sa tin la el.crying. cum sa fac sa tin la el/ sa ma apropii de el? va rog ajutati-ma niste sfaturi. orice va rog. funda+vot

2 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Te-as intreba de ce ai acceptat o relatie cu actualul daca nu ai sentimente? Doar de dragul de a avea pe cineva? Cu siguranta nu vei ramane singura, numai ca marea dragoste nu vine cand vrem noi ci cand te astepti mai putin.De al 2-lea iti place, dar el a mai bifat oaventura cu tine si probabil de maine va incerca sa "prinda" o alta fata.Te simti bine ca ai cedat si acum esti parasita? Cu siguranta NU. Pune-ti ordine in sentimente si chiar daca o sa fii singura, nu e niciun capat de tara.Bafta!

| Bella03 a răspuns:

-Pai trebuie sa il alegi pe cel pe care il iubesti nu pe cel cu, care zici "ca ai vrea sa fii cu el". Gandeste'te si la tine.