| alexandrastietotul a întrebat:

Buna funda

ma numesc Alexandra am 15 ani

Azi erau doua saptamani de cand eram cu persoana pe care o iubesc ne-am certat aseara, din cauza ca am pirimit un sms de la o fata cu "cf printeso? pup' si i-am zis si lui, si nu ma crezut. am sunato pe fata aceea si am am pus-o sa vb cu el, si el a intrebat-o, "alina ce sms ii trimisasi tu lu gagicamea" si ea a zis " kf?" si el a inceput sa zica ca il mint, si ca il insel, azi m-am rugat de el sa ma iarta dupa cum m-am comportat cu el, i-am zis ca tin foarte mult la el, si el a zis ca tine foarte mult la mine, aseara a zis ca vine la scoala, dar dupa ce m-am certat cu el, azidimineata am obs. ca nu vine... vreau sa-i demonstrez cumva ca tin la el, si ca nu l-am inselat, doar el e in inima mea, m-am certat cu familia mea, "probleme in familie" i-am zis am nevoie de el, imi este cea mai draga persoana dupa aceasta lume. i-am zis ca tin mult la el, dar nu ma crede. zice ca l-am inselat, i-am zis sa se mai gandeasca ce facem? daca vrea sau nu sa mai stea cu mine, si a zis ca bine. va rog ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Da, am citit tot dar sa stii ca iti dau un sfat care nu iti va place sigur! De ce iti calci orgoliul in picioare in asemenea hal? Se merita? Ce cumva el e vreun zeu? Hai mai, nu sepoate sa faci asta...tu esti o fata plina de sensibilitate, plina de iubire iar daca el nu are incredere in tine, atunci lasa-l sa mai caute...SIGUR NU TE MERITA! Egoismul lui iti face mult rau, mult mai mult decat problemele tale din familie! El ar fi trebit sa iti fie alaturi sa te cocoleasca, sa te tina la piept sa te simti ocrotita, sa te iubeasca si sa iti spuna cuvinte tandre, dar nu! Rautatea din el a iesit la suprafata, ce cauta un motiv sa te indeparteze si nu stia cum? Si felul in care te-a facut sa-i demonstrezi nevinovatia ta la coborat si mai mult in fata ta sa stii! Fruntea sus si mergi mai departe, sigur tu meriti un baiat care sa te iubeasca si protejeze asa cum meriti, nu ca acest individ lipsit de compasinune! Ai incredere, va iesi el soarele si pe strada ta si nu il lasa sa dea verdicte, dovedeste-i ca ai personalitate si zi-i sa caute o fata care sa fie marioneta lui! Tu esti prea finuta pentru el! Iti tin pumnii, te rog ai grija de tine da? multa bafta!

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Pe mine sincer m-au oripilat cele doua raspunsuri de la dorex si anna. Mi se pare mie sau voi deja l-ati condamnat pe saracul baiat? de ce nu va puneti in locul lui? sa zicem ca iubitul/ta primeste un sms cu "buna printeso ce faci? te pup" si gagica voastra zice vechea scuza "aa de la o fata mai" voi ati inchide ochii nu? nu v-ati supara deloc? baiatul a devenit foarte gelos pentru ca o iubeste. Eu iti zic sa il lasi in pace o zi, doua pana se mai calmeaza. O sa vina la sigur inapoi.

| itscloudyoutside a răspuns (pentru EnvyU):

Citind raspunsul tau, mi-am dat seama ca nu am citit eu bine intrebarea (am ceva azi cu cititul gresit). In cazul asta, e exact asa cum ai spus si tu.

| itscloudyoutside a răspuns:

Prostia cu "nu te cred" e o simpla smecherie patetica ca sa te faca sa te simti prost, cand de fapt el e ala care ar trebui. SMS-ul ala nu a rasarit asa, ca o ciuperca in padure. Trebuie sa existe o explicatie logica si una dintre ele ar fi ca EL te inseala. E posibil sa gresesc, dar asta e parerea mea. In legatura cu convinsul ca tii la el, eu zic sa renunti. Stie bine ca il iubesti, dar incearca sa faca pe victima. Vezi tu cum evolueaza lucrurile. Daca tot bosumflat ramane si nu va impacati, atunci incearca sa-l ignori, si daca te iubeste cu adevarat o sa se intoarca la tine singur. Daca nu, e clar ca nu te-a meritat.

| Dเlє๓คTค a răspuns:

Daca nu are incredere in tine.Nu stiu daca ţine la tine asa cum spune. Daca te-ar fi iubit atat de mult ar fi trecut peste asta mai usor. Gandeste`te si vezi ce faci`! >winking<

| gabioni a răspuns:

Ok.hmm...da,intr-adevar el poate fi gelos.pentru ca nu vrea sa te piarda si orgoliu de baiat isi spune cuvantul acum, dar daca te iubeste isi va lua o perioada sa se gandeasca l atoate astea si poat ela un moment dat o sa discutati despre asta.pe de alta parte sa nu il lasi sa "se gandeasca " prea mult...adica u i-ai aratat ca tii la el si l-ai lasat in pace putin dar cand perioada ast ase termina sa te duci clar la el si sa ii spui ce ai pe inima si ca nu mai rezisti asa, pana la urma chiar daca il iubesti demnitatea e importanta si ea.si mai ales ca ai 15 ani si relatiile care rezista la varsta ast ais putinewinking