| alexandrastietotul a întrebat:

Buna funda
ma numesc Alexandra am 15 ani
Azi erau doua saptamani de cand eram cu persoana pe care o iubesc ne-am certat aseara, din cauza ca am pirimit un sms de la o fata cu "cf printeso? pup' si i-am zis si lui, si nu ma crezut. am sunato pe fata aceea si am am pus-o sa vb cu el, si el a intrebat-o, "alina ce sms ii trimisasi tu lu gagicamea" si ea a zis " kf?" si el a inceput sa zica ca il mint, si ca il insel, azi m-am rugat de el sa ma iarta dupa cum m-am comportat cu el, i-am zis ca tin foarte mult la el, si el a zis ca tine foarte mult la mine, aseara a zis ca vine la scoala, dar dupa ce m-am certat cu el, azidimineata am obs. ca nu vine... vreau sa-i demonstrez cumva ca tin la el, si ca nu l-am inselat, doar el e in inima mea, m-am certat cu familia mea, "probleme in familie" i-am zis am nevoie de el, imi este cea mai draga persoana dupa aceasta lume. i-am zis ca tin mult la el, dar nu ma crede. zice ca l-am inselat, i-am zis sa se mai gandeasca ce facem? daca vrea sau nu sa mai stea cu mine, si a zis ca bine. va rog ce sa fac? funda va rog mult

vreau sa-i trimit un sms un sms mai dureros, pentru el, un mesaj mai de adio. sa fiu cam dura. va rog ma ajutati? ce sms sai trimit? va rog mult

1 răspuns:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Nu prea ai ce rezolva cu sms`urile spune`i ce ai de spus fata in fata