| BoboooBubuuu a întrebat:

Funda! Profa de romana mi-a spus ca ii este drag de mine chiar daca eu i-am spus ca nu imi place cand urla la noi, ca e dura si incapatanata. In semestrul asta s-a schimbat foarte mult(intr-un sens bun). Acum imi plac orele de romana dar mereu ma face sa ma simt rau pentru ca deschide mereu vorba despre mine si spune ca eu chiar daca nu o plac ei ii este drag de mine si mi-am gasit locul acolo undeva in ea. Dar nu stiu ce sa spun cateodata imi pune niste intrebari de ma termina si ma blochez. Si mie imi place de ea dar nu stiu ce sa zic sau sa gasesc momentul potrivit sa ii spun ca eu nu o urasc. ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| JustMe_2110 a răspuns:

Sincera sa fiu...
Ar fi trebuit sa-i spui "Doamna, va simpatizez foarte mult, mai mult ca semestrul trecut, acum imi plac mai multe orele dvs de romana". Acesta poate fi un motiv, insa ii mai poti spune tu ceea ce crezi.
:* Baftabig grin

1 răspuns:
| love_1617 a răspuns:

Ai grija spune-i mamei tale
iar profei spune-i ca o simpatizezi dar atat de mult pe cat te simpatizeaza ea pe tine ...sau spune-i ca te simti prost atunci cand vb numai despre tine... spuneibafta astept sa ma contactezi pe delyutza_girlsyahoo.com