| DiaNa357 a întrebat:

Bunahappy. FUNDA+ vot (le dau fffff repede)Imi place un tip si nu stiu daca el ma place dar mereu cand e sa ieshim impreuna si cu ink catziva prieteni se intampla ceva si nu mai ieshim.(se stica vremea, ploua)Voi credeti ca e un fel de semn ca nu ar trebui sa mai incerc sa fiu cu el?

Răspuns Câştigător
| TTdsIulia a răspuns:

Nu te demoraliza din cauza acestor intamplari. important este sentimentul care se naste intre voi in tot acest timp. uneori aceste piedici relatiile. alte ori le destrama. tu trebuie sa fi tare. sa vbesti cu el si sa fi sigura ca nu vor tine la nesfarsit. iar cand o sa va vedeti o sa fie ceva special :* :* :*

6 răspunsuri:
| loveyouforever a răspuns:

Buna! vremea e treaba ei...nu are nici-o legatura cu tine si cu el...de obicei, eu nu cred in lucruri dinastelaughingsinker:p
mai incearca.incearca sa iesi doar tu cu el la un suc sau undeva in parc:p si ai sa vezi ca nu ti se va mai intampla nimic:*
funda?:X

| DiaNa357 explică:

Va multumesc enorm pentru sfaturile voastre, as vrea sa va dau la toti funda dar nu se poate.Sunteztzi niste dulci:*:*:*

| petruta a răspuns:

Eh nu nu este vorba de a nu fi ca el.Trebuie sa ai rabdare un pikut ca apoi o a iti ceara el daca vrei sa iesi ca el in parca uite maine poti sa iesi ca nu sau anuntat adverse

| DarkStarGW a răspuns:

Hei nu mai gandi asa vremea e imprevizibila si viata la fel.astea cu semne si ca nu e bine sa faci ceva ca nu stiu ce sunt doar niste prostiiiiiii

| bomboana_4134 a răspuns:

Doar pe ploaie e asa de romantic sa va plimbati! Iar de prieteni sa va ascundeti! Sper ca te-am ajutat (Funda)!

| diax_6393 a răspuns:

Saloot! parerea mea e ca vremea nu are nicio legatura cu relatia voastrawinkingau fost niste coincidente! daca va intelegeti bine si tineti unul la altul vei vedea ca va fi binehappynu te demoraliz din aceasta cauza! cuuraaajhappy