Buna, dupa cum ai vb se pare ca te place dar in faza cealalta cu mesu nu prea da dovada sa zic asa, poate ca asteapta ca sa intri tu sa vb cu el sa te rogi de el, dc nu atunci inseamna ca la deranjat faptul ca ai fost cu acel prieten si mai ales ca voi avea-ti de gand sa mergeti la film deja si trebuie sa il suni tu nu amicul tau. Incearca sa vb cu el si dc nu vrea sa te asculte da-i pace trateaza-l cu indiferenta si sa vada el ce a pierdut. Si nu fi trista pentru asta ca baieti sunt la orice colt oricat poti gasi ceva mai bun si care sa merite. pusy si Succes
Madusca ...ai fi primit tuh fundita daca nu ai fi scris in paranteze sa-ti dau funda, nu suport oameni astia, scuze, nu am nimic cu tine chiar mi-a placut mult raspunsu tau da faza cu funda numio placut:*:*:*:*.Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre incredibile:*:*:*
Din cate am inteles baiatul acela te-a invitat sa mergi cu el la shtrand, iar prietenul tau voia sa mergeti la film. Pai poate baiatu` si-ar fi dorit mult sa mergi cu el, chiar daca plouase si ma gandesc ca poate nu te`ar fi dus la shtrand, te`ar fi dus la o plimbare, dar in fine.astea sunt ideile mele.
Eu cred ca te place, numai ca nu prea stie cum sa-ti arate asta. Parerea mea e ca el nu a mai venit la film pentru ca era deranjat [ poate un pic gelos ] ca tu ai decis sa mergi cu prietenu` ala a tau la film, in loc sa accepti invitatia lui.
Si inca un sfat: Daca vrei sa fii cu baiatu` ala, incearca sa-i dai mai multa atentie si sa faci mai multe lucruri cu el [ sa deveniti pentru inceput prieteni buni ]. pentru ca lui n`o sa-i prea convina daca tu o sa stai mai mult cu prietenii tai [ ma refer la baieti, nu la fete ].
In concluzie, arata`i baiatului ca el e important pentru tine, si nu-l refuza. Chiar daca nu vrei sa faci un lucru cu el, daca te roaga, accepta. O sa-i dai satisfactie si asa o sa ai mai multe sanse.
Sper ca ti-am fost de ajutor, macar un pic. [ Funda ]
Nu am inteles mare lucru din povestea ta...dar parerea mea este sa il tratez cu indiferenta. Daca ar vrea sa aiba ceva cu tine te va cauta.Eu l-as trimite la plimbare. Daca nu te superi poti sa imi spui cati ani ai?
Eu totusi as crede ca te place. Dupa comportamentul lui pare foarte...educat,se poarta bine, si nu cred ca oricine face asta.
Dar am impresia ca e cam gogonata minciuna.Si ori prietenul tau minte ori baiatul de care iti place.
Ma gandesc ca te suna baiatul de care iti place daca era sa nu mai iasa sau ceva de genul.
Mai asteapta ceva zile, incearca sa mai vorbesti cu acel baiat, si spune-i de ce se fereste de tine.
Mult Succes!
Liviuanonim întreabă: