Salut.
Cel mai bine, momentan, este sa te ierți pe tine ( cred că ai avut probabil un gând cum că... nu te credeai demna de el... pentru că ai făcut cu altcineva înainte de el ). Foarte greu sa gândești limpede cu inima grea. Dacă vrei sa-i trimiți un sms, cel mai normal ar fi sa-ți ceri iertare, dar cel mai bine ar fi sa vorbești din nou fata în fața cu el. Sper sa te ierte ( pana la urma oricine greșește ).
Bafta!
Ceva de genu:Imi pare rau ca am mintit, sper sa ma poti ierta si sa mai ai incredere in mine vrodata'. Vreau doar sa intelegi ca daca am mintit, a fost pentru ca era vorba de intimitatea mea si mi-a fost rusine la inceput, dar crede-ma ca si mie mi-a fost greu sa-ti ascund lucrul asta.O sa-ti respect orice decizie vei lua, si-mi pare rau inca o data! Te iubesc
Bafta:*
Sper sa va impacati
. nu trebuia sa te culci cu acel Sorin. inca esti prea mica. si eu sunt mai mica decat tine, cu un an. dar inainte de a face ceva, ma gandesc de 2-3-4-5 ori inainte! : |. faptul este deja consumat. . dar, poti vorbi cu el, ii spui ca te-ai fi simtit prost daca ii spuenai adevarul, si faci tot posibilul sa te poata intelege. fundita =D