| alexandrastietotul a întrebat:

Buna funda+vot. va rog
am 15 ani. si ca o idioata ce sunt m-am culcat cu un baiat. sorin se num. m-am desp de el de mult, acum m-am indragostitt de un baiat eram indragostita de el de cand eram cu Sorin, se numeste Marin, ei luni am intrat intr-o rel., cu marin. si m-a intrebat daca mia sunt virgina. si l-am minti i-am zis ca da. acum nu puteam sa am incredere in el sa-i spunn ca nu mai sunt virgina. imi era frica sa nu spuna la alti, si asta-seara i-am zis, stiam ca el daca il minte o fata se desparte de ea si i-am zis si a zis ca "ce a fost a fost s-a terminat totul, sti ca nu pot ierta, tin la tine, imi placi mult, dar nu pot ierta, mai mintit am avut incredere" l-am intrebat ca ce facem? si a zis "vb maine ca acum am nervii si daca spun "nu" poate gresesc iti dau maine rasp, dar ana sa stii ca daca ma inpac cu tine. nu o sa am incredere in tine, pentru ca mai mintit" imi vine sa mor, eram indragostita de mult de el, si tin enorm la el, dar ce ma fac? vreau sa-i trimit un sms, sa`si dea seama cat tin la el, sa ma ierte, va rog mult de tot. va implor. funda. ce sms sai trimitcrying?

Răspuns Câştigător
| MarkusRay a răspuns:

Salut.
Cel mai bine, momentan, este sa te ierți pe tine ( cred că ai avut probabil un gând cum că... nu te credeai demna de el... pentru că ai făcut cu altcineva înainte de el ). Foarte greu sa gândești limpede cu inima grea. Dacă vrei sa-i trimiți un sms, cel mai normal ar fi sa-ți ceri iertare, dar cel mai bine ar fi sa vorbești din nou fata în fața cu el. Sper sa te ierte ( pana la urma oricine greșește ).
Bafta!

3 răspunsuri:
| Dianne06 a răspuns:

Ceva de genu:Imi pare rau ca am mintit, sper sa ma poti ierta si sa mai ai incredere in mine vrodata'. Vreau doar sa intelegi ca daca am mintit, a fost pentru ca era vorba de intimitatea mea si mi-a fost rusine la inceput, dar crede-ma ca si mie mi-a fost greu sa-ti ascund lucrul asta.O sa-ti respect orice decizie vei lua, si-mi pare rau inca o data! Te iubescstraight face
Bafta:*
Sper sa va impacatihappy

| C0rinne a răspuns:

straight face. nu trebuia sa te culci cu acel Sorin. inca esti prea mica. si eu sunt mai mica decat tine, cu un an. dar inainte de a face ceva, ma gandesc de 2-3-4-5 ori inainte! : |. faptul este deja consumat. rolling eyes. dar, poti vorbi cu el, ii spui ca te-ai fi simtit prost daca ii spuenai adevarul, si faci tot posibilul sa te poata intelege. fundita =D

Răspuns utilizator avertizat