| ÐianaOnlyMusic a întrebat:

Buna!(fundita!)
Ce anotimp va place?
Ash vrea sa-mi raspundeti la intrebare si sa-mi faceti o desciere a anotimpului printr-o scurta compunere.happy (sa fie cam 15-20 randuri ...sau nu conteaza)
Cine va avea cea mai literara compunere cu expresii frumoase primeste funda!winking (scuzati categoria)
va pupacesckiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vara. M-am trezit dae dimineata, pe la ora sapte. Eram la bunici. Dimineata dupa ce m-am trezit am instintat-o pe bunica, ca am sa fac o plimbare prin natura. Ea mi-a aprobat dorinta si mi-a pregatit de merinde. Apoi am plecat mai devreme pentru ca soarele era pregatit sa ma stropeasca cu lacrimile sale de foc.
Cum am urcat dealul din spatele casei, dintr-o data mi s-a parut ca am intrat intr-o alta lume. Totul mi se parea mai frumos. Regele soare si-a impus stapanirea pa marele albastru, cerul. Roua cea rece era asternuta pe iarba cea verde si pufoasa. Stoluri de pasari zburau deasupra mea, impreuna cu fluturi de diverse culori care dansau in aer.

Cerul era senin si de un albastru pur, iar racoarea diminetii se face simtita. Am mai stat un timp si am admirat natura din picioare apoi m-am asezat la umbra stapanului paduri un stejar inalt de ametesticand te uiti la el si batran cat lumea. M-am asezat si dintr-o data aud un latrat m-am speriat de mama focului, incercand a ma urca in copacul copilariei mele, stejarul cel batran.

Apoi finta care latra si-a aratat fata. Din fericire era dragalasul meu caine, Bobita, care m-a speriat de parca inima batandubi asa de tare, incat vroia sa iasa din piept, dar s-a linistit vazandul pe Bobita. Catelusul parca vroia sa imi spuna ceva. Atunci am hotarat sa il urmez. El m-a dus acasa unde parinti mei sosisera si ei aveau sa imi dea un cadou. Eu nerabdator fiind i-amrugat sa mi-l arate. Era ce nu ma astempam o bicicleta. Apoi parinti mei au spus ca trebuie sa ne intoarce acasa.

De atunci eu am mers la bunici de fiecare data cand puteam sa ma duc si ma duceam cu drag pentru bunici si pentru natura fermecatoare care mi-a furat sufletul. De fiecare data il luam si pe catelusul meu nazdravan al meu, Bobita, care de fiecare data ma speria groaznic la fel ca in intamplarea pe care v-am povestit-o

Anotimpul este vara? Este cumva vreo tema de la scoala care trebuie sa o faci?tonguebatting eyelashes

3 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Stiu ca e legata de scoala dar asta e trebuie sa ajut
Vara
Este cel mai calduros anotimp in care pasarile ciripesc si toata lumea se bucura cand se uita pe razele soarelui care clipesc neincetat in cerul plin de cristale si bucurie
Vara inseamna multa pace si bucurie fericire si relaxare este cea mai frumoasa
Iar cand seara straluceste dupa grozavii nori, stelele stralucesc ca diamantele si luna doarme ca o raza de soare care sta in cerul plin de lumini care doarme sub casele noastre pashnice
sfarsit

| LoveJames a răspuns:

A venit primavara.Natura s-a trezit la viată:zumzetul harnicelor albine se aude in tot satul, iarba a prins colt fraged si nou, s-a dus zapada albă, cea dintâi randunică, venita de departe, taie albastrul cerului ca o sageata, copacii sunt in floare, mierla fluieră în zăvoi, noaptea a scazut, ziua a crescut, campul a inverzit, zboara gandacei de tot neamul, peste tot flori, verdeaţă, pomi în floare, zumzet de albine, ciripit de păsărele, mieii se joaca pe campul verde.toate aceste sunt semne ca fiica cea mai tanara si mai frumoasa a sosoit si la noi.

| JeLeu a răspuns:

Anotimp : iarna
Descriere : Zapada si atat! laughing