| Anonim_7591 a întrebat:

Bunabatting eyelashes [fundita!]
Cum pot sa imi fac profilul de pe hi5 privat?[sa nu il vada decat prieteni]
Va rog mult puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| TeooTeo a răspuns:

Sus in dreapta iti apare cont
dai click.
apoi iti apare pe fond gri ca scrie :Link-uri legate de cont, dedesubt iti apare setari cont...etc,tu apasa pe Administrează setările de confidenţialitate. apoi ai pe fond gri setari de profil si mai joc iti apare:Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul. tu dai click.alege Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul.

fudita?

5 răspunsuri:
| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Buna.
Sus unde e avatarul tau, langa log out este un spatiu numit"cont". In dreapta scrie Link-uri legate de cont si dai pe :Administreaza setarile de confindentialitate. Acolo gasesti multe chestii inclusiv privat.
[fundita?]batting eyelasheshee hee

| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Teuta1999 nu mai copiawinking

| baaang a răspuns:

Vezi ca scrie undeva : mesaje, cont, log out.nu stiu ce.
tu dai pe cont.
apoi in dreapta scrie undeva :administreaza setarile de confidentialitate. dai click.
si acolo iti apare setari de profil nu stiu ce nu stiu ce ...bla bla.
Apoi la prima probabil la tine scrie :Acord tuturor utilizatorilor dreptul de a`mi vedea profiluuu. tu trebuie sa dai click si sa schimbi in : Acord doar prietenilor mei dreptul de a`mi vedea profilul. si apoi dai salvare...
baftaahappy
P. S. poate mai vrei sa-ti faci si alte setari pe hi5`. ca mai sunt acolo si pentru poze si mai multe.smug

| RagazzaDiPapa a răspuns:

Deci...stii acolo unde sunt actualizarile? Sus spune: setari de confidentialitate. Dai la setari de profil. Acolo sunt mai multe chestii despre profil. Si tu dai la prima. Acolo spune Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul. Apesia colo si o sa-ti dea alternativa: Doar prioetenii mei imi pot vedea profilul sau asa ceva. Dai acolo si apoi apesi SALVARE.:X Gata>big grin

| upssss_4824 a răspuns:

Deci intri pe hi5 si in partea dreapta sus apare mesaje, cont, log out si dai pe cont dupa acceia un pic mai jos apare Link-uri legate de cont si dai pe Administrează setările de confidenţialitate si acolo o sa iti apara setari de profil si acolo poti sa dai sa nu fi pe privat