Ti-am mai zis byankadute cu prietena ta ca doar e prietena m daca tu nu ii esti alaturi nici ea nu iti va fi alaturi, prietenul la nevoie se cunoaste, du-te cu prietena si nu risca sa strici o prietenie pentru o vaatna cu profseoara ta fundiza?:X
Du-te cu prietena ta ca nu va puteti certa toata ziua mai ales cand e ff cald si frumos afara
Chiar vrei sa iti pierzi cea mai buna prietena? Eu ti-as sugera sa tte impai si sa mergi cu ea si sa eviti certurile :* success
Eu zic sa incerci sa mergi cu prietena ta cea mai buna, adica nu e ca si cum ai sta numai cu ea in cele 3 saptamana, acolo poti sa-ti faci o multime de prieteni noi. Si asa poate cine stie, veti mai rezolva din problemele pe care le aveti...va garantez eu ca atunci cand o sa va aflati la mare, deci o groaza de distractie la dispozitie, nu o sa va mai ciondaniti din tot rahatul. Asemenea calatorii de obicei apropie oamenii, asa ca eu zic sa nu dai inapoi.
Problema ei este ca tine foarte mult la profa de romana si deja a decis sa mearga cu ea, iar prietena ei rezervase deja si acum a inlocuit-o...