| KeShaAbout a întrebat:

guys! Am 10 ani(fata), 1, 52 si 52 kg. Cum s slabesc si eu 4 kile in 1-2 zile? Mersi!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prin sport. Dar e vorba de cam doua saptamani, in nici un caz de 1-2 zile, ai scris gresit (ca nu-mi imaginez ca ai vrut sa scrii o asemenea tampenie)

| SabinaRsT a răspuns:

Nu poti slabi 4 kg in 1-2 zile, este absolut imposibil.

| DewLoWoofy a răspuns:

In 1-2 zile nu ai cum sa slabesti. Doar daca te infometezi laughing Dar nu e indicat Sportul te ajuta cel mai bine sa scapi de kilogramele in plus, o dieta sanatoasa pe baza de legume, fructe si nutrienti e cea mai buna varianta daca nu esti impatimita sportului. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite! Daca esti la inceput poti sa fac,, Zumba". Cauti pe YouTube si scrii : Exercitii pentru zumba".Si alegi care,, video" vrei. Poti sa faci pe zi 1h.:30 (o ora jum.) sau max. 2 ore.
(daca esti la inceput).
2) TE DUCI AFARA SI ALERGI
3) SARI COARDA
4) FA EXERCITII PENTRU SLABIT ((( GASESTI PE NET.))) Sper ca te-am ajutat;*winking

| τττ a răspuns:

Bună!
Pentru vârsta ta ești o bondoacă grasă. Ține diete, mânâncă sănătos.Acum înțeleg, mai ești gras...dar să nu dai în nesimțire! Ești un copil! Ieși afară cu copii, joacă-te! Ce ai vrea să faci la vârsta ta? Trăiește-ți copilăria cât o mai ai!
Pa, pa.

| KateMiddleton a răspuns:

Si intr-o luna este greu sa slabesti cu 4 kg, iar tu vrei in 2 zile.Nu tine diete, esti prea mica.Refuza dulciurile, piinea si sarea.Nu uita-foarte mult sport.Bafta! Funda?

| Robby17 a răspuns:

Nu ai cum sa salbesti asa mult in 2 zile... eventual in cateva saptamani