Salut!
Eu zic sa nu le bagi in seama. Daca tu te oftici, normal ca lor le place si o sa faca mai rau cu tine. Apropo, acum suntem in vacanta, nu ar trebui sa te mai gandesti.Si cum sa-ti spuna una ca ai vrea sa ai sani ca ai ei daca tu abia ai trecut in clasa a 6-a? Ciudat! Nu le mai baga in seama si gata, se vor plictisi.Nu stiai ca indiferenta doare cel mai mult?
Pa!
Hey!
1.Nu le baga in seama...ce sa faca si ele daca nu pot sa fie originale? Nu toti suntem nascuti ca sa dam tonul in moda. Mereu au existat si o sa existe copiatori...nu ai ce sa le faci. Tine minte, originalul este mereu mai bun.
2.Nu ai ce sa-i faci... poate faci schimb de locuri cu o colega ce sta tot prin primele banci, altceva nu prea ai ce sa faci. Atata timp cat are ochelari mama ei o sa faca scandal chiar daca fata poate sa vada la distanta.Asa sunt unii, ce sa le faci? Muta-te in alta banca, eu asta as face. As vedea cum as convinge un coleg sa se mute cu acea fata iar eu sa stau in locul lui.Nu o baga in seama, daca ea este asa atunci ce sa-i faci? ...Doar nu ai vrea s-o inveti bunele maniere?
3.LOL
"Sani ca ai mei", in clasa a 6-a...Am mai auzit din astea si totusi, ea aude ce vorbeste? Si colegele mele purtau si inca poarta sutiene cu un strat de burete cat casa poporului, ce sa le faci daca le este rusine cu propriul corp? Te dezvolti tu, nu o baga in seama, marimea sanilor nu conteaza daca ai capul gol...
Succes...
Am pus "Ce sa le faci" de vreo 10 milioane de ori pe acici...sunt obosit, imi cer scuze...
Sunt eu prost ca am citit tot letopisetul asta? da, sunt.
deci le-ai putea omori sau
1.mereu te va copia cineva fiindca esti cea mai frumoasa si populara din scoala aia
2. spune-i dirigintei sa te mute ca nu mai poti
3 sunt invidioase fiindca nu pot fi ca tine