Imi cer scuze. Am citit gresit si am crezut ca esti baiat serios, scuze!
Eventual incearca sa te prefaci ca o accepti pe Diana..Stiu cum ii ca si eu am trecut prin situatii de astea, dar tu nu trebuie sa o lasi pe Diana sa iti fure locul si incearca sa iesi mai mult cu Adina si sa vorbiti. Ca pana la urma o sa isi de-a seama care ii langa ea la greu. La mine asa a fost
Nu poti vorbi cu Adina? Adica daca tot sunteti prieteni asa buni, spune-i ca poate va intelege. Desi o fata apreciaza cand un baiat are incredere in ea, sau cel putin la mine. Sau cheam-o pe Adina afara. si dupa un timp spune-i si discutati pe tema asta, spune-i ca nu vrei sa te certi cu ea din cauza lui Diana si sa inteleaga ca nu iti place de ea de nici un fel si ca ai incercat sa o accepti doar ca nu reusesti. Succes!
Stii care e problema? Ele se inteleg bine si m-as simti vinovata daca din cauza mea ar trebui sa aleaga una dintre noi, de asta nu vreau sa-i spun, vreau ca ea sa se simta bine si daca as sti ca Diana ar fi o prietena buna as renunta eu, dar ea nu e, stiu ca sunt mai intelegatoare ca ea si eu stiu sa o ascult pe Adinain timp ce Diana cand e cu ea vorbeste non-stop. E complicat dar daca ar reusi cineva sa-mi rezolve dilemai-as ramane datoare
Imi cer scuze. Am citit gresit si am crezut ca esti baiat serios, scuze!
Eventual incearca sa te prefaci ca o accepti pe Diana..Stiu cum ii ca si eu am trecut prin situatii de astea, dar tu nu trebuie sa o lasi pe Diana sa iti fure locul si incearca sa iesi mai mult cu Adina si sa vorbiti. Ca pana la urma o sa isi de-a seama care ii langa ea la greu. La mine asa a fost
Lupta. Daca vezi ca Adina tot cu Diana sta si nu-ti da atentie eu zic sa renunti si sa-ti faci prieteni noi!
Elenastoica9 întreabă: