Depinde el daca este o persoana populara se crede un smecher si doar cand e singru face chesti din astea dar el face chestii de genul asta si cu alte fete,,, si daca tu o sa incerci sa ti la el ai sa obeservi ca dupa aia o sa iti para rau ca el o sati bata joc de tine eu o stiu de pe propria mea experienta esa facea si un baiat de la mine din scoala ba ma pupa ba ma lua in brate ba ma incuia cu el in baie la scl si multe chesti si dupa aia eu am inceput sa tin la el dar el a vrut doar sa isi bata joc de mine si nu a fost chiar asa de bine deci eu te-as indruma sa il ignori
Pai poate fi doua lucuri:
1.-Ca ii placi dar ii este rusine sa recunoasca asta de fata cu colegii, in cazul asta ar trebui sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca doar o face la misto sau chiar ii place de tine.
2.-Ar fi ca doar glumeste cu tine iar tu interpretezi gresit. Se mai intampla ca oamenii sa interpreteaze doar ce vor ei sa vada si nu cea ce este intr-adevar(asta se intampla de cele mai multe ori). asa ca poate tu iti imaginezi ceva ce nu este, adica poate o face pentru ca ii esti draga ca amica. Dar totusi ar trebui sa vorbesti cu el daca esti nesigura.
POATE FACE asa cu tine numa asa sa aiba si el o prietena ca foarte multi sunt asa.
Intreaba-l daca te place.
Inceraca sa ii spui sentimentu tau fata de el si dar nu vrea si nu nu nu ii recomand un pumn in maxilar
Sunt de aceeasi parere cu oanna... poate e mai timid. daca nu-ti place tipul spune-i sa te lase in pace, dar daca iti place. ce mai astepti? sari si tu in bratele lui
Pai. poate colegu tau e un tip timid sau poate nu ii place sa ii zica altii ca "iti place de ea" si alte chestii stii tu cum fac baietii de ciuda . Asa ca poate ar trebui sa vorbesti doar tu cu el sa vezi daca chiar simte ceva pentru tine. Bafta si sper ca te-am ajutat
Marius339 întreabă: