| AlinaBarbi09 a întrebat:

hei ati vazut ca se poarta moda sa ai un iubit cat mai repede posibil? ma uit la toate fetele de varsta mea sau mai mari cu 2-3 ani si le vad cum isi incep si viata sexuala.Eu am doar 9 ani dar sunt fete pariez care la varsta mea au avut mii de iubiti.sunt mici e trecator dar peste 2-3 ce vor face? Eu n-am avut ocazia de a avea un prieten.nici nu vreau sa-mi fac.Deci ce puteti spune in aceasta privinta?

6 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Nu trebuie sa te grabesti... daca nu vrei, nu vrei nu-i ceva anormal e pur si simplu propria initiativa cat despre viata sexuala, ia-o usor ca e pentru. cei mari.

| Aylee a răspuns:

oh go on Ah! Bine ai facut, nu-ti strica tu copilaria pentru un prieten. Copilaria e cel mai frumos lucru care numai poate fi dat inapoi. Despre ele? Tarfulite de mici, nimic mai mult.

| Sky_6013 a răspuns:

Buna! Nu prea am ce sa-ti spun. Eu am 13 ani, dar nu m-am gadit niciodata la asa ceva. Deabia acum a inceput sa imi placa cineva. Este vina filme lor americane de tip : Flipped ( chiar daca iubesc filmul) pentru ca se uita filme interzise sub 12 ani.
Vor sa le imite pe cele de 7a, a 8 a si de liceu cand le vad cu prietenii de mana. Iar cu viata sexuala ce sa mai zic sa le d***u' nici macar de asta nu sunt constiente.
da, ai dreptate, acum e o moda sa ai un prieten, nici macar nu trebuie' sa-ti placa sau asa ceva doar ca e popular.
Oricat am da vina pe noi, fetele este si vina baietilor. De explu in ultima zi de scoala am vazut o fata de liceu ceva mai retrasa spunandu-i unuia ca il simpatizeza si ala i-a intors imediat spatele pentru ca chipurile " nu era buna". Pentru ei doar aspectul fizic conteaza straight face.
Te rog, ca tu s anul faci asemenea lucruri. Ai timp pentru asta toata viata. happy

| xBlueEyes a răspuns:

Nici eu nu am avut o iubita, chiar daca mi s-a cerut sa fiu iubitul persoanei respective, pur si simplu am refuzat, dar am colegi in clasa care s-au sarutat de la 10 ani. Acum, ei la 12 ani se saruta in mod frantuzesc. Nu stiu ce vor face mai departe.

| Damii a răspuns:

Auzi...vezi-ti de scoala...

| Damii a răspuns:

Da de unde ai auzit de viata sexuala la varsta ta big grin?