anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

help! marea majoritate a prietenilor mei ma considera o ciudata.de ce? ei bine aici sunt multe lucruri! pai unu la mana, jumate din colegii mei din clasa asculta manele! eu urasc manelele, ascult adam lambert, lady gaga, miley cyrus, michael jackson, britney spears, jonas, pink, shakira, kesha etc.de aceea ma considera tacanita pentru ca nu ascult carcaielile alea de pe taraf! yuck! mama mea m-a educat sa nu ascult manele, orice fel de muzica in afara de manele! si in plus si mama mea asculta ce ascult eu, si ei ii place adam lambert si lady gaga! la noi la scoala se obisnuieste sa se faca cerc de lectura in fiecare luna.trebuie sa cititm o carte, dupa care trebuie sa o povestim si sa facem rezumat, plus cateva date despre autor.anul care a trecut am ales sa fac la cercul de lectura, in fiecare luna cate o carte din seria harry potter.eu am facut toata bibliografia lui jk rowling plus date despre personaje plus poze, plus detalii despre filme si despre actori(dan, emma&rupert). profesoara de lb romana a ramas impresionata. m-a pus sa prezint proiectele cand am avut inspectie, iar la final de an scolar am luat 4 diplome pentru harry potter.partea rea este ca [virgula] colegii mei ma striga vrajitoare, lunatica, monstru etc.stiu ca poate sunt putin invidiosi pe mine dar ma cam deranjeaza toate insultele astea.mai nou am ales si am facut un proiect despre twilight, iar acum colegii ma striga vampirita.mai nou a inceput sa imi placa adam lambert, deja imi imaginez noua mea porecla.adica oare ce ar trebui sa fac, impresionez profesorii dar ma aleg cu tot felul de porecle! nu pot ascunde ce imi place!
daca ati inteles ceva, va rog ajutati-ma!

P.S.nu mai suport sa ma cert cu colegii, in fiecare zi ne certam!

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Inteleg ce spui. Asa am patit si eu. Profesori m-au apreciat si m-au incurajat. Cand era vorba de o tema, mai ales ce priveste punctul meu de vedere incercam sa scriu ceva deosebit. Niciodata nu mi-a placut sa scot ceva la imprimanta pur si simplu. Cautam o abordare personala. De asta imi erau apreciate interventiile la ora. Profesorii ma apreciau. Colegii ( ca si in cazul meu ) iti pun porecle si te ataca deoarece sunt invidiosi si totodata nu suporta comparatia pe care o fac profesorii intre tine care esti pasionata de unele lucruri si inveti si ei care sunt mai lenesi si dezinteresati. Nu poti sa ii schimbi. Atata timp cat tu esti diferita ei se vor comporta asa. Dupa un timp te vei obisnui cu ei si nu te va mai afecta chiar asa de mult. Sunt superficiali. Si nu poate fi niciodata vorba de a te aprecia. Cel putin tu nu vei simti asta niciodata. Vor avea grija sa te simti mizerabil mereu ca pedeapsa pentru ca tu vrei un viitor si astfel ii faci pe ei sa se simta niste nimicuri.

| traficanta a răspuns:

Chiar ca esti ciudata laughing

| Doddel a răspuns:

Daca ar fi la fel de inteligenti ca si tine nu te-ar insulta.
stiu ca e cam naspa dar nu prea ai ce sa faci

| Nirvana a răspuns:

Nu ar trebui sa pui la suflet toate rautatile colegilor tai. Te necajesc fie din invidie, fie din plitiseala. Si in ceea ce priveste muzica este foarte bine ca iti pastrezi preferintele muzicale. Daca colegii tai te considera o ciudata pentru ca nu esti ca ei este problema lor. Dar daca prietenii tai te considera o ciudata este problema ta. Prietenii trebuie sa te accepte asa cum esti, nu sa rada de tine. Eu te sfatuiesc sa faci ceea ce iti place, sa asculti ceea ce iti place (niciodata sa nu cazi in patima manelelor!) pentru ca peste ceva timp vei gasi persoane care te vor aprecia pentru ceea ce esti. Incearca totusi sa fii imuna la rautatile din jurul tau si sa nu le oferi prea multa importanta rautaciosilor cand vine vorba de insulte. Nu uita ca toate sunt efemere!

| YOLO3e333 a răspuns:

Retardati.

| divinuu a răspuns:

Ma sincer cred ca esti o tipa fara viata socialastraight faceDc sa iti dai atat silinta pentru un proiect cu Harry Potter?raised eyebrows Tu chiar n-ai ce face afara, in parc? Si eu ascult manele si ma enerveaza cei care nu fac altceva decat sa se laude cu "performantele"lor scolare.Parerea mea.

| deia a răspuns:

Din cate am inteles eu, colegii tai sunt o adunatura de cocalari si pitipoance. Nu baga in seama ce zic ei, daca vad ca nu te deranjeaza cu nimic pana la urma se vor satura si vor renunta.

Prefa-te ca nu te deranjeaza chiar deloc.
Mult mai bine Adam Lambert, Lady Gaga decat Denisa, Guta si Salam nu?

Sper ca te-am ajutat :*!

P. S - Daca te mai insulta ii poti insulta si tu ( Coca, Pitzi, Salamu' )

laughing

| Denisa a răspuns:

Nu ii mai baga in seama. Doar pentru ca esi diferita nu inseamna ca esti ciudata. Stii... oamenii se tem de cei care sunt diferiti, in cazul tau mai buni ca ei, si din aceasta cauza incearca sa iti caute tot felul de defecte si porecle, pentru a se simti ei mai bine. Se vede clar ca colegii tai pe langa ca sunt gelosi pe inteligenta ta mai sunt si imaturi. Nu ii baga in seama si continuati activitatile. Eu una nu te consider ciudata, poate pentru ca sunt ca si tine. In lumea asta sunt tot felul de persoane, de la tocilari, manelisti, rock'eri, etc. Asta nu inseamna ca ei ar fi prosti. Din cate imi zici colegii tai sunt o mare adunatura de cocalari si pitipoance. Nu fi ca ei!

| AdY a răspuns:

Sfatuf meu.> yucK yuck! pe colegii tai care asculta manele! Tu esti singurul om normal din clasa ta dar ei toti sunt niste ticniti. Colegii tai is loseri ei sunt invidiosi pe tine ca esti mai buna ca ei. Asculta in continuare lady gaga, shakira, kesha! ca fac muzica cool

| missouri a răspuns:

Stai linistita. Nu esti deloc ciudata.
Pur si simplu ei sunt invidiosi pe tine.
Esti desteapta, asculti muzica buna, ceea ce pe ei ii deranjeaza, deoarece creierul lor se limiteaza numai la manele si prostii si ca nu pot sa fie ca tine.

Nu-i mai baga in seama. Trateaza-i cu indiferenta si o sa renunte singuri in a te batjocorii.winking

Bafta! :*

| Enigmă a răspuns:

Stiu exact prin ce treci.
Si eu am fost in situatia de fata.
Si eu urask manelele(YUKKK:-&)
Chiar daca colegii mei le adora.
Am si eu destule porecle dar atunci cand colegii imi spun `vampiritza` eu le raspund in asa fel incat sa le dau de inteles ca imi place acea porecla.
Ceva gensadMda. si daca nu taci o sa iti sug sangeledevil ) laughing
Pare aiurea dar am incercat si functioneaza.
Mi-ar placea sa vad cum te descurcikiss
Ai grjabig grin
Succes big hug

| Enigmă a răspuns:

Am trecut si eu prin ce trreci tu acum.
Si eu urask manelelee(YUKKK:-&)
Dar am cateva trucuri care te-ar putea ajuta.
Si mie imi place TWILIGHT=p~
si multi imi spuneau `Vampiritza`winking
Incearca sa le arati ca nu iti pasa si raspunde-le ca si cum esti complet de acord(ei fac asta doar ca sa te nacajeasca)
Raspunde-le cu ceva cum ar fi: Mda sunt vampir. si daca nu taci o sa iti sug tot sangelesmug.
laughing))
asta chair pare ciudatblushing
dar la mine functioneaza atunci cand le raspund asa.
Si mie imi place Miley Kesha Adam L. etc.
si fiind singura din clasa care asculta `Miley` pe mp3 colegii imi ziceau `hannah montana`smug
laughing
le multumeam si o imitam putin pe hannah.laughing apoi radeam impreuna si uitam de astatongue
functioneazabig grin
Sper ca te descurcikiss
succes >:d

| Lăcră_2190 a răspuns:

Heeei:*
nu esti ciudata delocno talking
ba chiar tind s cred ca esti foarte desteapta, fapt ce pe ei ii deranjeaza foarte multlove struck
deci...nu le da satisfactie si nu t schimba pentru ei, pentru ca ei sunt invidiosi p tine. vorba aia"vad in tine ceea ce ei nu ar putea fi"laughinglove struck
si app d manele...nici eu nu le pot suportaa:-&
sper ca te'am ajutat:*
>; ddddddddd<

Lăcră.

| pufocila a răspuns:

Buna eu sunt Bianca numai ca eu inteleg prin ce treci.Si eu am luat diplome dar de abia trec pe a 5 a asa ca m-a luat premiul intai.
La mine la scoala ma poreclesc in toate felurile de exemplu:ungureanca, tignita, tacanita, proasta si cateodata ma fac magarita.
Dar la un timp m-am gandit sa nu ii mai bag in seama si asa ca a functionat nu sau mai luat de mine.
Te sugerez sa iei in seama tot ce fac colegi tai.
Sper ca ti-am fost de folos!
La revedere pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păi Gaga (nu-i zic Lady că nu-s prea sigur dacă e) cântă manele în engleză. Halal comparație. De fel văd că ești tare lăudăroasă, crezi că faci ceva cu diplomele respective în viață? Singurele diplome care contează (și nici alea de fiecare dată) sunt cele de la facultate.
Colegii tăi nu te urăsc pentru că ești diferită, ci pentru că tu îi consideri inferiori și că îi tratezi cu aere de superioritate.

| Чернобыль a răspuns:

Si eu ascult rock, metal si partea veche a pop-ului, adica Michael Jackson!
La mine in clasa lumea asculta melodii romanesti si chiar MANELE!

| andrey_2747 a răspuns:

Care doreste un numar cat mai mare de vizualizari pentru hi5-ul propriu, sa intre aici : http://1a2b3d4c5d6e7f.hi5.com. Aici veti gasi 6(sase) patratele cu numere pe care va trebui sa le inlocuiti cu numarul vostru de vizualizari. Functioneaza!

| Sorina_Dirnea_1996 a răspuns:

Eh, ce sa zis... nici eu nu ascultam manele si eram destul de toci (tocilarahee hee ) dar cu timpul am inceput sa mai ascult si manele rolling on the floor)) si iau note bune dar stau si cu ei, stii trebuie sa te integrezi, acum mai mult asculta doar de mine rolling on the floor)) OMG! rolling on the floor)))))
P.S : Mie imi place mult "Twilight" si mi-ar placea o porecla ca "vampirita" happy