Maria cum ti-am mai zis va cunoasteti doar de o saptamana si iti zice te iubesc si de genu
Ca sa cunostii o persoana trebuie sa comunicii de mult timp cu aceasta
Sincer mi se pare o abureala de a lui
Ce o zice gata esti mai mica de varsta si ii cazi in cursa
Nu stii ce ideii are in cap baiatul
Mai ales doar de 1 saptamana va cunoasteti
Ma scumpa eu vorbesc cu un bun prieten de multt timppp si nu i-am dat numarul de telefon de abia i-am dat web si nu a insistat si in continuare ne intelegem super
Dar asa din prima sa iti dea web si dupa acea vrea nr de telefon
Iti trebuie mult timp pentru a cunoaste o persoana mai ales prin intermediul messengerului
Nu stii ce ganduri are.
Am uitat sa zic ca imi cere mereu nr de telefon, si l-am intrebat dc. A zis ca ii place sa vb cu mine, ca sunt frumoasa, ca ii place gandirea mea etc. Si nu stiu ce sa mai cred
Aparentele pot insela.Chiar iti sp "te iubesc"? Nu stiu ce sa spun... dar "te iubesc" e prea mult...si mess-ul si distanta nu rezolva nimic.Nu as vrea sa isi bata joc de tine.Fii atenta si ai grija de tine.
Pai naivitatea varstei - cel mai probabil -!
Uite cum sta treaba, oricine poate spune astfel de cuvinte pe mess!
Astea nu inseamna ca te place!
Poate el zice prieteneste, poate glumeste, poate zice cuvintele astea fara sa ii pese, atata timp cat nu discutati face to face nu iti poti da seama cat de serios vorbeste!
Si cu atat mai putin noi!
Stiu ca tu nu vezi astfel lucrurile, insa poate fii un nenorocit..., trebuie sa te gandesti, nu de 2, ci de 1000 de ori inainte sa ai incredere in oamenii pe care i-ai cunoscut virtual!
Sper ca te-am ajutat cumva!
Pa-pa!
Mai eu ti-am dat un sfat, acum crezi ce vrei. O sa-ti zica probabil si ca vrea sa vina s ate cunoasca!
Si dupa ce o sa o patesti o sa ne ceri alte sfaturi!
Eu zic sa bagi in seama adevarata dragoste oferita...nu doar cum arata si cum te alinta conteaza. restul sczuatima... stiu despre ce e vorba.
Si ce nu ti-ar mai face... Crezi ca e de treaba pentru ca iti spune ceea ce vrei sa auzi? Te sfatuiesc sa nu crezi nimic din ceea ce spune.
Banuiesc ca ii place de tine... Dar daca sta mai departe de tine...nu prea cred ca ce iti zice e adevarat... Pentru ca baietii stiu sa minta foarte biine... Am intalnit si eu unu de-asta si... Numai gura e de el... La distanta poti spune cuvintele foarte usor. dar... nu e acelasi lucru cand e in fata ta! Sper ca te-am ajutat cu ceva! Pupa la tine... si mult noroc cu baiatu` asta...
Buna...si eu sunt la fel ca tine...si prietenul meu e din alt ora. dar noi ne intalnim. tu nu ai precizat asta.noi ne.am cunoscut fata in fata nu pe mess...chestia ca iti zice te iubesc e cam ciudata daca nu v-ati vazut niciodata in realitate.nu stiu ce sa iti zic... ori te minte ori nu se sigur de sentimentele lui...provoacal la o discutie mai interesanta as putea spune
ale0409 întreabă: