| Miss Maddy a întrebat:

Helppp...nu stiu ce sa ma mai fac.La scoala este un baiat cu 1 an mai mare decat mine si tot se da la mine[ma place] dar mie nu imi place de el.chiar ma dezgusta :-&... dar nu stiu ce sa fac ca eu nu vorbesc cu el[nu vreau]pentru ca daca vorbesc cu el crede ca imi place de elchatterbox
El mereu le intreaba pe prietenele mele ce mai fac eu.Nu il mai suport imi vine sa il strang de gat dar as fi exmatriculata din scoala.
Nu ma luati la misto dar am spus ce simt
Ce sa fac sa vada ca nu il plac nicidecum? Sai arat ca ma enereveaza la culme?
Exista alta metoda fara sa vorbesc cu el?
am uitat sa spun ca el nu este popular in scoala.Ba chiar este opusul.Toata lumea nu il suporta
De cand "s-a indragostit" de mine se comporta altfel.se imbraca altfel numai ca sa imi atraga atentia... ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| LoooVe <3 a răspuns:

Sa te saruti cu altul. Sa nu te uiti la el. Sa ii explici. Sa o rogi pe prietena ta ca data viitoare cand o sa se o intrebe de tine sa ii zica ca tu il urasti. Bafta.

4 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Hmmm. Ce poti face? Sa umbli cu alt baiat sa ii arati ca nu iti pasa deloc de el, si ca nu te intereseaza, respinge-l impingandu-l, ignora-l [ nici nu te uita la el], prefa-te ca nu exista, cand te baga in seama uita-te la prietene si intreaba-le: "m-ati salutat vreuna dintre voi acum sau am halucinatii auditive?!".
Eu asa fac, insa mai si vorbesc cu acei tipi pe care ii resping. happy

| Spufff :x a răspuns:

Poate ca daca l`ai ignora, l`ai facea sa se simta prost, o sa-l ranesti mai tare.hee hee. "Prinde" si tu o zi mai buna, vorbeste cu el intre patru ochi. lamureste`te si tu despre ce simte el cu adevarat pentru. tine. Si daca te place, explica`i frumos ca nu poti fi cu el pentru.ca nu e genul tau de baiat.ideea este sa nu-l faci sa se simta prost sau exclus. nu conteaza daca e popular sau nu love struck e si el om, are voie sa se indragosteasca etc.bafta love struckpupici :*

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Hmmm e o situatie un pic mai delicata. Sa vedem sa faci misto de el nu merge ca ar suferi sa iesi cu alt baiat doar ca sa se oftice el tot nu merge ca i-ai rani pe amandoi ce zici daca ai chema pe candva sa-l bata sa nu se mai dea la tine vezi u esti un pic cam moale de aia si se da la tine impunete si vei fi respectata stai si indura si vei fi loata de...

| TzrM a răspuns:

Eu as vorbi deschi cu el si i-as spune ca nu simt nimic pentru. el si ca sa ma lase in pace, dar nu trebuie discriminat si ca sa ramaneti prieteni