| Ellliiii a întrebat:

hey am si eu o problema,
Asa deci:
Am aproape 14 ani si sunt inalta-am 60 kg (nu's nici slaba -dar nici grasuta, ma consider potrivita)
Ideea este ca nu stiu de ce dar am burta mai mereu balonata si nu stiu ce e cred ca este grasime...asaa dar doar la burta la picoare/maini sunt oke, zic eu.si ce sa fac sa dau jos din burta...activia beau zilnic, adevarat nu prea fac abdomene, pentru ca sincer nu prea mai am timp si sunt naspa ca e greulaughinglaughing, am acasa un aparat dala -relax and tone dar tot asa nu prea il folosesc
Si de mancat mananc cateva felii de paine neagra pe zi si multa apa dar totusi nimic

Vreau si eu niste sfaturi dar care sa frunctioneze sigur(daca stiu ca nu imi pierd timpul degeaba, fac de toate si exercitii si tot dar nu stiu ceva rapid si sigur)

FrnDiTza multumesc!

1 răspuns:
| paupaulapaulina a răspuns:

Inainte cu o ora sa te culci seara preapara'ti o salata de salata ( leguma )... O tai sau o rupi, pui cate un strop de ulei, otet si ceva sare si 2 linguri de apa... Invarti si o papi :p Te anunt doar vreo 4 felii de varza mare sau daca e mica vreo 6-7 dar nu mai mult happy

Eu una am reusit sa slabesc 3 kg intr'o saptamana :o Dar cel mai tare s-a vazut in zona burtii happy

Te sfatuiesc sa incerci caci o sa mearga big grin

Si inca ceva... Pls fundita! :*