Da intr-adevar si mie mai mult mi-a placut twilight pentru ca a fost prima parte in care am cunoscut personajele si ne-au incantat, in a 2 -a parte cam stiam despre ele mai tot si actziunea o fost aiure adica daca stai putin sa te gandesti cum a inceput asa s-a si terminat, totata actziunea de la mijloc putea sa se sara pestea ea, putea sa nu mai faca a 2-a parte pentru ca ea a inceput cand bella cu edward erau impreuna si se iubeau si s-a terminat tot cu bella si edward impreuna, dar prin aceasta parte si-au aratat cat de mult se iubesc si a fost destul de interesanta si partea acesta pentru ca daca nu stiai ca urmeaza si alte partzi nu aveai de unde sa stii ca totul se sfarseste cu bine.
Si mie mi-a placut mai mult Twilight, ca parca New Moon a avut asa o tenta, de plictiseala, in film, nu mi-au prea placut anumite scene, mai ales scena cand se desparteau Edward si Bella, muream de ciuda. .
Twilight.New Moon mi s-a parut plictisitor, pe cand in Twilight s-a innascut povestea de dragoste dintre cei doi.
Amndoua filme fac parte din seria "Amurg" deci ambele sunt superbe dar "twilight" e mai frumos
Si mie mi-a placut mai mult Twilight... Si stii de ce? Pentru ca mie nu prea imi place Kristen Stewart si cred ca, oricum e ea cam plictisita, in New Moon a fost si rolul de asa natura incat a facut-o sa para si mai plictisita. Sincer, cred ca Robert Pattison a facut cam toata treaba in seria asta si putin Taylor Lautner. In New Moon, Jacob arata foarte bine si are o evolutie foarte bune, dar faptul ca Eduard nu mai apare, e aiurea. Devine enervanta Bella. Nu prea reuseste Kristen Stewart sa redea o depresie, fara sa te enerveze
In general sequelurile nu sunt reusite. Nu sunt fan Twilight dar eu zic ca primul film a fost mai reusit.
Al 2-lea...slaaab de tot.
anonim_4396 întreabă:
Alien întreabă: