anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna hey! Deci sunt in a 11-a(mate-info) si nu stiu ce facultate/meserie sa urmez. La scoala ma descurc la toate, in afara de sport, istorie si mate, ma rog, chiar daca am note super ok nu imi plac aceste materii. Si pot invata in toate metodele posibile si tot retin si de ma intreaba cineva oricand stiu spune. Infine, vreau sa stiu ce meserie as putea avea (si bine platita) daca sunt o persoana mai timida, spun ce gandesc si la nervi sunt impulsiva. Ma adaptez si cu oameni noi sau intr-o echipa, dar chiar daca ma adaptez usor prefer sa imi fac treaba singura in liniste. As dori un sfat, ceva.
Mersi :*

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa incerci sa-ti dai mai mult silinta la matematica intrucat la facultatile bune ai admitere la informatica dar si la matematica.

Daca vrei sa mergi undeva unde este admiterea pe baza de dosar atunci tot o sa ai nevoie de matematica (bac-ul) deci, iti sugerez sa inveti macar putin mai mult decat ce iti este predat la clasa.

Te ajuta mult. De asemenea, gasesti la librarii memoratoarea pentru formule. Totul tine de exercitiu.