Ne desparte distanta dar daca ai privi dincolo de fereastra camerei tale m-ai zari pentru ca eu sint totul: noaptea, linistea, iubirea... dar ai ascultat vreodata ploaia? ai privit-o cum saruta pamintul, iar acesta ii raspundea la saruturi sorbindu-i picaturile marunte/ai vrut vreodata sa plingi dar speriat ti-ai retras lacrimile inauntrul tau? iti trimit lacrimile mele pentru ca sufletul meu se ineaca in lacrimi, iti trimit sufletul meu pentru ai da viata prin tine.Gindeste-te la mine fii pamintul meu, lasa-ma sa fiu ploaia ta
In linistea noptii Simt ca te doresc Atingerea buzelor tale Ca fulgul se topesc Prin stele luminate Un chip stralucitor Imi face semn in noapte Sa-l ating usor E chipul tau iubite Cel vad mereu Prin departari suspine Esti alintul meu Acum ca niciodata Prin zari as zbura Sa-ti mangai chipul care E rasuflarea mea Trupul rece in noapte te-ndeamna sa-l doresti Cu un sarut fierbinte As vrea sa ma incalzesti. Te iubesc
Scumpul meu ingeras din zi in zi ma faci sa te iubesc tot mai mult, in fiecare clipa trezesti noi sentimente in sufletul meu, in fiecare zi imi cuceresti inima tot mai mult, tot ce stiu este ca te iubesc si te voi iubi mereu, stiu ca viata mea iti apartine si tot ce e mai frumos tu mi-ai aratat, chiar daca, uneori viata a fost dura cu noi. Ador cind imi mangai trupul in noapte si imi saruti buzele pina in zori, imi place sa savurez orice moment alaturi de tine si sa te stiu al meu pentru todeauna. Alaturi de tine am vazut rasaritul soarelui pentru prima oara, alaturi de tine am cele mai frumoase si magice clipe Destinul ne-a unit si tot el ne va desparti Te iubesc
Iubirea este cel mai minunat sentiment care poate cuprinde sufletul unui om. El ne indeamna la visare, ne face sa prindem aripi, sa zburam printre nori dar uneori ne face sa ne si izbim cu capul de pragul de sus. Pentru mine cea mai minunata declaratie de dragoste nu este neaparat rostita sau scrisa, nu trebuie sa cuprinda neaparat cuvintele Te iubesc. Dragostea trebuie sa vina din inima, sa fie observata din gesturi, din priviri. Cu toate acestea in cazul in care el nu ar observa ceea ce ar trebui sa observe, cand nu ar simti ceea ce ar trebui sa simta declaratia mea de dragoste ar suna asa Te iubesc cum iubesc soarele, Cum iubesc briza unui vant; Te iubesc cum iubesc linistea si lumina din amurg. Te iubesc cum iubesc stelele si sclipirea clarului de luna, Cum iubesc susurul unei ape si trilul pasarilor ce rasuna. Te iubesc cum iubesc florile si miresmele de primavara, Cum iubesc valurile-nvolburate si misterele ce ma-nconjoara. Te privesc cum cerul priveate pamantul. Te doresc
Si un sfat eu as prefera primul mesaj este cv mai romantic dar o sa fie alegerea ta
Funda plz?
Buna.Pai ai putea face o mini poezie facuta de tine asta sigur ii va placea.Ai putea sa faci o poza cu voi doi o pui intr-o rama in forma de inimioara.Pa,pa
Geo2969686 întreabă: