| zuzuz a întrebat:

Hmm. chiar nu stiu cum am ajuns eu aici. dar totusi. poate e bine ca va scriu. Imi place de un baiat pe care l-am cunoscut anul trecut. El este cu un an mai mare ca mine. Amandoi avem 15 ani si suntem la aceeasi scoala. Anul trecut ne-am cunoscut in incinta varului meu. Eu stateam afara cu niste fete de 12 - 13 ani.Eu nu il cunosteam foarte bine pe el desi eram in aceeasi scoala. A trecut pe acolo impreuna cu un prieten. Nu l-am bagat in seama. Dupa aceea, se tinea numai dupa mine. dar nu ii dadeam importanta. si nu stiu cum se face ca mi-a bagat id-ul in lista si imi spune ca ma iubeste.Eu am inceput sa ii spun sa isi vada de treaba lui. Sunt genul de persoane careia nu-i plac astia care gata. dupa 2 zile te iubesc chatterbox. Ei bine, am uitat sa mentionez ceva. El este in clasa cu cele mai bune prietene ale mele [ 2 ]. Incontinuu ma batea la cap dar eu nu ii dadeam atentie. Dar, in vacanta aceasta cred ca a inceput sa imi placa. straight face Acum el nu mai face ca la inceput dar le intreaba pe fete daca vreau sa fiu cu el. si-mi mai spune ca ma iubestehee hee. El nu stie ca acum il plac. Si nu stiu ce sa fac. De fiecare data cand il vad ma trec fiori >:". Oare chiar ma iubeste? [ sunt din bv ]. [ astept raspunsuri]

8 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai daca il placi si te place ce mai astepti? Sari pe el laughing da repede pana nu e prea tarziu...ca daca tot refuzi si batman batman atunci poate o sa se sature si o sa'si gaseasca pe altcineva...inca mai esti in fata calculatorului? fuguta la el laughing

| Bogdana a răspuns:

Nu prea am inteles la inceput...cum adica el este mai mare ca tine, si amandoi aveti 15 ani? Da si cred ca te place...acum arata-i si tu putin interes...succes!:*

| yuli10 a răspuns:

Deci aveti amandoi 15 ani dar el este cu un an mai mare decat tine si v-ati intalnit in incinta varului tau. interesant...

| Betty18 a răspuns:

Nici mie nu prea imi plac baietii care spun te iubesc asa din prima... mie una mi se par ipocritibig grin
nu te iubeste dar te place si daca il placi si tu incercati o relatie.cu timpul va veti descoperi unul pe altul si veti vedea voi daca o sa se ajunga la iubire sau nusmugsmug

succes

| missME a răspuns:

Daca te iubeste sau nu, poti sa descoperi singura intr-un singur fel: sa aceepti sa te combini cu el, daca spui ca iti spune ca te iubeste si le intreaba pe prietenele tale daca vrei sa fii cu el, ar trebui sa incerci, caci nu ai nimic de pierdut, trebuie doar sa iti dai seama daca este sincer sau nu inainte sa te atasezi prea mult de el, pana la urma va fi o experienta noua, care te va ajuta in relatiile viitoare
succeswinking

| alessyca a răspuns:

Nu cred ca e vorba de iubire, adica cine stie ce e in capul lui, poate te place foarte multhappy. de ce nu te bagi cu el, cred ca asa o sa te convingi daca te iubeste sau nu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing M'am exprimat gresit. Imi cer scuzebatting eyelashes . Amandoi suntem de aceeasi varsta.. dar la sc sunt cu o clasa mai mica decat el deoarece am fost in Anglia si`am facut acolo doi ani big grin si cand m`am intors.. m`au bagat cu un an mai putin . Imi cer scz pt greseaalabig grin.:*

| zuzuz explică:

laughing M'am exprimat gresit. Imi cer scuzebatting eyelashes. Amandoi suntem de aceeasi varsta. dar la scoala sunt cu o clasa mai mica decat el deoarece am fost in Anglia si-am facut acolo doi ani big grin si cand m`am intors. m`au bagat cu un an mai putin. Imi cer scuze pentru greseaalabig grin.:*