Pai daca il placi si te place ce mai astepti? Sari pe el da repede pana nu e prea tarziu...ca daca tot refuzi si batman batman atunci poate o sa se sature si o sa'si gaseasca pe altcineva...inca mai esti in fata calculatorului? fuguta la el
Nu prea am inteles la inceput...cum adica el este mai mare ca tine, si amandoi aveti 15 ani? Da si cred ca te place...acum arata-i si tu putin interes...succes!:*
Deci aveti amandoi 15 ani dar el este cu un an mai mare decat tine si v-ati intalnit in incinta varului tau. interesant...
Nici mie nu prea imi plac baietii care spun te iubesc asa din prima... mie una mi se par ipocriti
nu te iubeste dar te place si daca il placi si tu incercati o relatie.cu timpul va veti descoperi unul pe altul si veti vedea voi daca o sa se ajunga la iubire sau nu
succes
Daca te iubeste sau nu, poti sa descoperi singura intr-un singur fel: sa aceepti sa te combini cu el, daca spui ca iti spune ca te iubeste si le intreaba pe prietenele tale daca vrei sa fii cu el, ar trebui sa incerci, caci nu ai nimic de pierdut, trebuie doar sa iti dai seama daca este sincer sau nu inainte sa te atasezi prea mult de el, pana la urma va fi o experienta noua, care te va ajuta in relatiile viitoare
succes
Nu cred ca e vorba de iubire, adica cine stie ce e in capul lui, poate te place foarte mult. de ce nu te bagi cu el, cred ca asa o sa te convingi daca te iubeste sau nu
M'am exprimat gresit. Imi cer scuze. Amandoi suntem de aceeasi varsta. dar la scoala sunt cu o clasa mai mica decat el deoarece am fost in Anglia si-am facut acolo doi ani si cand m`am intors. m`au bagat cu un an mai putin. Imi cer scuze pentru greseaala.:*