| GlamorousGirl111 a întrebat:

I-am spus prietenului meu ca vreau sa ne " jucam" putin inainte sa plec in vacanta, dar e o mica problema:nu prea stiu unde sa facem asta.Niste pareri?

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Undeva la un hotel, la o prietena ceva, la tine sau la el acasa, sau undeva intr-un loc indepartat.(padure)happy fundita?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Acasa la el sau la tine, in pat.

| clauss a răspuns:

mie unul imi place undeva unde sa fim doar noi doi, nu ai si tu pe nimeni sa ti lase o camera si sa va,, jucati,, amandoi?

| foxi a răspuns:

In natura, pe malul raului, in lanul de porumb, in masina, la un motel...depinde de preferinte!

| 202 a răspuns:

Pune. l fata sa inchirieze o camera de hotel sauwinking
vorbiti cu niste cunostinte deale voastre(prieteni poate chiar si nemuri)sa va lase o camera cateva orewinking

ce nu puteti sa va duceti la niste prieteni si sa stati cu totii si cand o fi sa ramanetzi decat vvoi 2winking

sunt atatea modalitati trebuie doar sa ai noroc :X
BAFTA!

| emotivegirl a răspuns:

Esti sigura de ce vrei sa faci?

| missLollipop a răspuns:

Sa va jucati? prin asta inteleg sa faceti dragoste, pentru asta aveti nevoie de un linistit, unde nimeni sa nu va deranjeze. Puteti incerca sa inchiriati o camera undeva mai retras.Gen un hotel care nu prea mai este grecventat, si nu este nici asa scump.Va puteti juca si in masina. Poti sa imi trimiti eventual un mesaj.PROTEJATI-VA!