Nu se stie... daca ea mai vorbeste cu tine atunci nu, insa daca incepe sa te ignore sau ceva de genu' sigur s-a suparat. Ar trebui sa-i spui de ce i-ai spus toate lucrurile acelea si sa-ti ceri scuze. Vezi ce-ti raspunde, poate o sa-si ceara si ea scuze.
SUCCES!
Asta cu "te urasc" invita la vorba.Adica daca ai o persoana in lista cu statusul asta te gandesti ca e suparat/a.Si primul impuls e sa afli de ce si cum il poti ajuta.Insa in cazul tau s-ar putea sa o enervezi mai mult. Data viitoare cand ai chef de cearta asigura-te ca gandesti de 10 ori si vorbesti o data
Mai.nu stiu ce sa zic Sincer eu cred ca este vorba de tine. Tu interab-o si gata.Vezi ce-ti spune! Ceao:*
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea.Noi nu avem de unde sa stim daca e vorba despre tine sau nu pentru ca nu stim toata povestea sau tot ce s-a intamplat intre voi. Discuta cu ea si spune-i lucrurile care te-au deranjat si ca nu e frumos din partea ei sa-ti faca in ciuda pentru ca o prietena nu procedeaza asa. Dupa discutia pe care o sa o aveti va veti impaca... e pacat sa stricati o prietenie dintr-un lucru prostesc!
Succes :* Te pup :*
Vb cu ea si daca spune ca despre tine era vb cerei scuze si explica-i ca tu nu te simti bine atunci cand iti face in ciuda si spune-i ca nu vrei sa strici prieteni dintre voi.
Acestea sunt nişte certuri copilăreşti, se vor rezolva stai liniştită.
Cel mai bine ar fi să îi ceri scuze prietenei tale, sunt sigură că le va accepta.
Succes!
Andrei67y5 întreabă: