| LaVy_9485 a întrebat:

I. mi spuneti si mie statusuri de indiferenta. mai noi daca se poate :*

Răspuns Câştigător
| alisuka_8196 a răspuns:

Buna uite statusuri de indiferenta:
E greu de crezut.Dar nu mai e la felhappy. Inima mea a incetat sa bata pentru elwinking:Zambesc si gata se-ntoarce roatawinking Nu mai sunt fata ce ieri plangea laughing Zambesc si gata de azi sunt alta; x \:d/

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu mi-a trebuit:X!

Da,poate te-a iubit candva.[ ]. si poate nu de mult inca te iubea.[ ].dar tu pana acum nu ai vrut-o.[ ].ai vrut pe altcineva.[ ].iar acum cand tu o vrei pe ea.[ ]. nici nu se mai uita in directia ta[ ]

Pune STOP cand te streseaza explica`i ca exagereaza nu`ntzelege? abereaza? spune`i PA si se calmeaza!

Si toti ma`ntreaba ce s`a intamplat. le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat

Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent si, logic, într-un final, un prost...Si-un clasic adevarat, ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat!"

A fost usor cand am renuntat, am spus punct capitol incheiathappy

Am lãsat în spate tot ce m-a rãnit, când l-am cunoscut pe altu' si m-am îndrãgostit.; x

Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`. love struck

Uite că pot şi fără tine!smug

♥. ii curg Lacrimi pe Obraji sad`. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*

1 răspuns: