| danielavinca a întrebat:

Iar apelez la voi. Vreau sa devin reprezentant Avon. Si vroiam sa va cer parerea:
1. merita?
2.Am cautat pe net si am gasit macar 20-30 si site-uri unde zice sa ma inscriu ca reprezentant, dar nu stiu pe care trebuie, daca conteaza pe care ma inscriu.
3.mai multe idei cum sa conving potentiali clienti?
4. care e suma minima pentru prima comanda?
5.mai multe sfaturi de la cei care sunt reprezentanti.

Funda binenteles + voturi la restul

Răspuns Câştigător
| FrunzaDeToamna a răspuns:

Buna...si eu sunt reprezentant am vrut sa fiu de 2 ani dar nu m-a lasat maica mea ca cica sunt prea mica si chestii din alea...dar anul asta in aprilie ia'm zis la mama vreau sa fiu reprezentant si punct. imi trebuia buletinul ei pentru ca eu nu sunt majora mi la dat si m-am facutbig grin
Mda merita suma pentru prima comanda este de 130 lei ca sa primesti un ceas `red rock` parca nu stiu sigur. iti va ramane discont in fiecare luna daca pui comanda de 120 lei cataloagele le cumperi tu cu 6 lei 3 cataloage si primesti cadouribig grin
Mie imi place sa fiu reprezentant
Clientii ii poti atrage prin a le arata care sunt ofertele le zici ca sunt ff bune produsele si mai multe chestii
Sper ca teám ajutat :X
Funda?smug

2 răspunsuri:
| Mσηιι a răspuns:

Sora mea a fost dar s-a lasat pentru ca e multa bataie de cap si nu avea timp trebuie sa umbli mult dupa produse sa ai clienti etc.
SPER ca te.am ajutat Fundaa?

| Mymytica a răspuns:

Daca nu ai reusit inca sa te inscrii da-mi add: avonncosmetics@yahoo.com.