| Alinutza_8819 a întrebat:

Buna iar cu aceeasi problema"el"Acum 2 saptamani m-am despartit de el. Pentru ca sa impacat iar cu prietena mea si sigur eu n-am suportat asta si am pus punct.Si a doua zi sa certat cu iubita lui si desigur mie mi-a dat ignor ca cica eu as fi bagat cearta intre ei. L-am lasat si desigur el baiat de treaba m-a sunat si am zis da ce vrei si imi zice el mie vezi ca ti-am dat ignor da stiam mersi oricum si dupa aia imi zice putem tine legatura la telefon daca vrei.Eu i-am zis ca nu vreau iti sterg numarul de telefon si nu te mai deransej si el mi-a zis asa ironic ca n-ai cum si i-am zis ca ba da crede-ma.Asa cum m-ai uitat tu asa am sa iti uit si eu numarul de telefon. Asa si acum 3 zile chiar 4 m-a sunat iar fara ca eu sa il caut sau sa-l sun.Si am vorbit asa ca intre amici asa am uitat sa va spun ca m-a scos de la ignor dupa 3 zile ca mi-a zis ca nu poate sta fara sa ma vada la el in lista.Asa m-a sunat si nu-s cum vine vorba si imi zice sa-i zic ce aveam de zis si i-am zis nu cred ca mai are importanta.Si el mi-a zis sa-i zic si i-am zis si l-am intrebat tu ma mai iubeai cand te-ai impacat cu ea si el mi-a zis ca da si n-am zis nimic.Si dupa aia mai pe seara cand vorbim pe net il intreb eu daca ti-as zice acum sa ne impacam ai vrea si el a zis ca da si dupa aia i-am zis pai si atunci.Si el a zis ca da dar nu acum ca nu vrea sa ma faca sa sufar si eu i-am zis da nu vrei sa te impaci cu mine pentru ca nu vrei sa o faci pe ea sa sufere. Dupaia l-am intrebat eu da tu ma mai iubesti si a zis ca da si i-am zis da pe ea o iubesti si el a zis ca nu da ii zic eu de ce si imi zice el pentru ca nu mi se arata sa iubesc pe altcineva.Si dupa aia aflu ca azi se intalni cu buna mea prietena deci credeti-ma ca nu mai stiu ce sa fac. V-am povestit toate astea ca sa ma ajutati si pe mine poate voi va puteti da seama cum e acest baiat pentru ca eu ii cunosc doar partea cea buna va rog foarte mult sa ma ajutati.Mai am ceva de zis eu nu l-am cautat deloc saptamanile astea si numai el m-a sunat poate asta il face sa creada ca o sa ma piarda de tot si incepe sa vada si el ca nu mai sunt fata aia proasta care sa sufere dupa el si care sa se roage de el sa ne impacam.Scuze ca am scris asa mult sper ca nu vam plictisit da chiar am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pai tu singua spui ca nu mai vrei sa fii fata aia proasta care sa sufere dupa el, asa ca arata cat esti desteapta si uita-l baieti sunt la nesfarsit, el alearga dupa 2 fete, dar arata-i ca nu vei cadea in plasa lui, arata ca esti isteata. O zi buna!