Pai ar cam trebui sa fugi de asemenea "preteni", fata aia era geloasa pe tine si a facut tot posibilul sa se bage intre voi.Si ar trebui sa porti o discutie cu el, sa pui cartile pe fata. Spune-i si tu "stii. fata aia chiar te placea mult si te vroia doar pentru ea.nu a inteles ca esti cu mine.sa stii ca imi lipsesti". Daca mai simte ceva pentru tine sigur o sa fiti din nou impreuna.
Am trecut si eu prin asa ceva, si tot pe acest site m-am descarcat. Mi-a fost greu pentru ca il vedeam in fiecare zi... dar a trecut ma durea indiferenta lui pana am inceput sa il urasc din cauza unor lucruri pe care le-a spus.totul trece mai ales ca ( ma gandesc) nu ai peste 18 ani...
Continua sa ii arati indiferenta si o sa il uiti!
Succes!
Buna`:*
Nu te mai consuma., trateaza`l la fel nu-i arata ca te doare, asa e cel mai bine, si incearca sa numai te intereseze persoana lui, fa-ti cat mai multi prieteni, distreaza-te cu ei si vei uita, si evita sa va mai vedeti.:* pup
take care >
Pentru ce sa suferi tu¿? Nu vezi ca nu te merita? Trebuie sa fi tare nu ai de ce sa fi trista pur și simplu nu a meritat, fi sigura ca la asa zisa ta prietena ii va face la fel. Cea mai mare vina o are el nu prietena ta. Ea a încercat și i-a reușit, dar el s-a lăsat dus cu zăhărelu.
Zâmbește și bucura-te de viata ca nimeni nu merita lacrimile tale. Știu e greu dar ai sa vezi ca timpul rezolva tot.
Bafta.