anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iar imi place de un baiat laughing si am mare nevoie de parerea voastra. Avem cunostinte comune si pt ca il simpatizez si mai vorbisem inainte un pic, am zis sa imi incerc norocul si sa ma bag in seama cu el. Uimitor pt mine, chiar mi-a propus sa iesim si a fost o intalnire draguta, el chiar parea putin emotionat. Se cam dadea de gol. S-a comportat frumos cu mine, nu a facut vrajeala si nici caterinca proasta, cum am auzit de la altii ca face. La final, chiar mi-a zis ca mai vorbim. Toate bune si frumoase, dar au trecut vreo 2 zile si nu m-a cautat deloc. Habar n-am ce sa mai cred straight face Oare asteapta un semn de la mine ca as fi interesata? Oare m-am inselat eu cand am crezut ca a fost o intalnire faina? Sa mor eu, eu una m-am simtit asa bine si el parea ca chiar se distreaza si ar fi vrut sa mai stea. La un moment dat in timpul intalnirii, chiar zicea sa ne mai vedem. Voi ce parere aveti? Toata prietenele imi spun sa nu il caut ca deja se vede ca il plac daca m-am bagat in seama cu el si apoi o sa par ca ma dau pe tava, ca sunt disperata. Eu zic ca nu strica sa il intreb ce mai face.

5 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cum a spus si DeeaV probabil o sa te caute, dar ii e teama sa nu para disperat si mai asteapta putin(ai spus ca era putin emotionat la intalnite, poate chiar te place).
A si prietenele tale nu sunt chiar prietene, e o prostie ce iti spun, daca nu o sa te caute el in urmatoarele doua zile cauta-l, nu fi prostuta!

| DeeaV a răspuns:

Regula de 3 zilelaughing mai asteapta 1-2 zile si daca nu da nici un semn, baga-l in seama dar nu il stresa. Fa un dialog lejer si micuthappy

| Hace a răspuns:

Eu zic sa stai in banca ta! Lasa-l sa te caute, nu deveni prea insistenta. AI intrebat o data, este de ajuns! Daca e interesat te va cauta. Nu face pe disperata! Numai bine happy.

| NuMaCheamaNicicum a răspuns:

Heyy... Cred ca ati fi tinut legatura daca chiar vroia sa va mai vedeti.Bine,nu e exclus faptul ca poate vrea sa faci tu al doilea pas, dupa ce el ti-a propus sa va vedeti.
Deci, cred ca ar fi ok sa il cauti tu, sa vada ca esti destul de capabila. daca el va crede ca acum isi cu altcineva?:/ plus ca el a zis ca ar vrea sa va mai vedeti ...So... happy
sper ca va vedeti! :*

| alexiapetrovai a răspuns:

Probabil ca e doar un test ca sa vada daca mori dupa el