anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna iar vin cu intrebarea ce am mai pus-o. Imi place de un baiat gen Rock si nu stiu cum sa fac macar sa devenim prietenii as vrea sa va spun ca eu il cumosc doar din vedere atat ceva de genu (eu merg pe starda si el trece pe langa mine)asta e tot. Va rog dati-mi si mie un sfat ca nu stiu ce sa fac. Mersii pentru raspunsurii.Pa,pa!

Răspuns Câştigător
| anonimatus a răspuns:

Doamne genu asta de baietii darama fetele complet si mie tot de unu de genu imi place dar la noi e altfel ne cunoastem el se dadea la mine dar am aflat ca el e cu altcineva si doar isi batea joc de mine. daca inca nu il plc asa tare eu te-as sfatui sa renunti cat mai poti pentru ca ai sa suferi mult.dar daca totusi il placi cu adevarat incearca sa intri in vorba cu el cum il cheama daca are id si daca te place va continua el! baftawinking

5 răspunsuri:
| lovetwilight a răspuns:

Ok mersi mai aveti si alte raspunsuri putin mai amanuntite

| anonimatus a răspuns:

Ms de fundita :X

Cu placere

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Omg...stii cum poti sa ii atragi atentia? nimic mai simplu.asculta o melodie rock cu castile la maxim.iti spun.eram pe strada si am trecut pe langa un tip.eram imbracata destul de normal dar ascultam Eluveitie in casti - s-a uitat la mine desi era cu prietena de mana

Ok mersii de sfaturiilaughing