| Aly_8489 a întrebat:

iarasi sunt eu, ziua de astazi a fost putin mai buna, decit eri, insa nu l-am vazut, mi-a scris pe la 13, s-a cerut mii de scuze ca nu a avut timp sa-mi raspuna eri, ultimul mesaj a fost (te iubesc si te ador), mai mult nu am vorbit, trebuia sa-i scriu eu, dar nu stiam ce sa-i scriu, il iubesc dar nu vreau sa-i zic, pentru ca daca ii zici la baiat ca il iubesti apare mindria la el, merge cu nasul pe sus, de aceea nu i-am scris nimic, mai mult nu am vorbit, nu stiu ce a facut el toata ziua, acum e noapte nu stiu ce a mai facut, poate e cu alta fata imi vin in minte multe idei proaste, nu stiu ce sa fac, mi-e dor de el, nu l-am vazut toata ziua azi, mine sper ca il voi vedea, as vrea sa-mi dati niste sfaturi cum sa-l atrag aproape de mine, ca nu stiu cum sa procedez. Astept parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| Anqutsa a răspuns:

Eu sunt exact in situatia ta, si eu l-am intrebat pe mess, sa-mi raspunda sincer daca tine cu adevarat la mine, si mi-a raspuns ca da. pe afara il tratez cu indiferenta si vine singura la mine. fa-i si tu la fel.

0 răspunsuri: