| BambiSd a întrebat:

Idei care ma pot ajuta sa renunt la rosul unghiilor? Va rog mult, multumesc. ( funda )

Răspuns Câştigător
| MrawrrD a răspuns:

Buna. Am avut si eu problema asta. Totul tine de vointa. Poti incepe prin a te da cu lac transparent pana iti cresc putin unghiile, iar apoi cu oja (de diferite culori), cauta-ti diferite modele si o sa vezi ca o sa ti se para mai frumoase unghiile mari si vei dori sa le ai si tu asa. Cand te plictisesti sau esti nervoasa, ai tendinta sa iti duci repede mana la gura, incearca si uita-te la mana ta si apoi in alta parte, joaca-te cu un creion, in par, la esarfa. orice altceva care sa iti atraga atentia.
O alta varianta ar fi sa-ti pui unghii cu gel, eu mi-am pus timp de 4 luni si apoi am incetat sa-mi mai rod unghiile. Altceva nu imi trece prin minte, eu asa am reusit. Mult succes happy

4 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

1.exista un lac de unghii care nu are un gust tocmai placut
2. Pune pe caneva sa-ti dea peste maini cand te veda ca-ti rozi unghiile
3. daca e tic gaseste altceva de facul ia un creion si deseneaza joacate cu ceva ce ai la indemana oriunde( bratara sau inel.
Alte idei nu mai am sper sa te ajute sau gandeste-te ca unghiile sunt cartea de vizita a unei persoane.

| Voidwithin a răspuns:

Le dai cu otet, acum serios invata sa te controlezi nu cred ca treaba asta era asa important ca sa o postezi pe TPU, sunt oameni care chiar au probleme...

| Raull7 a răspuns:

Fa-te cu lac laughing

| IonutFrt a răspuns:

Vointa e totul. Nu stiu, incearca sa cauti altceva, o minge antistres, sau nu stiu. Toate astea de trag de la nervi.

Întrebări similare