| Anamariaflorentina a întrebat:

Bună, ie cam jenat dar mă cam îngrijorează situația asta ieste vorba despre menstruație am 16 ani și mi-e îmi vine ciclu odată la 11 luni și nu știu ce să mai zic voi ce părere aveți?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! Du te cu mama ta la endocrinolog! Sigur ai probleme, poate chiar grave cu fertilitatea...Ai nevoie de consult medical neaparat!
Posibile boli endocrine, la tiroida sau poate ai ceva la ovare, dar sub tratament, sunt sanse sa ti revi!

Multa sanatate!

| ClauKiko69 a răspuns:

Știu că nu-i legat de ceea ce ai spus dar îmi poți lăsa Instagramul tău?

| MicutaAlly a răspuns:

Buna. Mama ta știe? Sau cineva apropiat din familie/sau din afara familiei care este de sex feminin? Dacă nu ai posibilitatea sa vorbești cu cineva din familie încerca sa te duci la medicul de familie si sa i spui situația si sa i ceri o trimitere către endocrinologie, la endocrinologie nu este ca la ginecolog… îți face analize îți pune întrebări si in funcție de asta o sa descopere problema bafta?

| Anamariaflorentina explică (pentru MicutaAlly):

Am înțeles, dar acolo îmi face doar analize sa înțelegm, nu?, oricum îți mulțumesc din suflet, și da mama știe i-am zis...

| MicutaAlly a răspuns (pentru Anamariaflorentina):

Da! Analize de sânge, urina, fecale, o sa te cântărească, o sa te măsoare, o sa îți facă o radiografie abdominala (ca la gravide, pune un gel pe burta si plimba aparatul ca sa iti vadă organele pe monitor ca sa se asigure ca totul e la locul lui) totul va fi bine nu îți face griji dacă se ajunge sa fie nevoie de o consultație mai amănunțită știi la ce ma refer… poate fi efectuată si pe partea cealaltă nu te va afecta cu nimic vei fi cum ai venit happy dar nu cred ca se va ajunge la o consultație mai amănunțită, posibil sa te consulte cum am spus mai sus si sa-ți prescrie niște anticoncepționale pentru reglare hormonală. Mama ta ce spune despre asta? PS întârzierea poate fi si din cauza sănătăți tale, pot fi mai multe cauze pare mai mult o tulburare… caută problema si nu iti fie frica sa mergi la medic, eu am avut astfel de problema din cauza sănătăți si am fost trimisa la endocrinolog, mi-a luat sânge si pe baza acelui sânge mi-a făcut analize sa vada problema si era de la un medicament pe care îl luam. Te pup si îmbrățișez cu drag

| Anamariaflorentina explică (pentru MicutaAlly):

Da mulțumesc, oricum merg cu mama la medic săptămâna asta la un medic, oricum îți mulțumesc foarte mult?