| asjkldfg a întrebat:

Iepuri se pot tine la bloc? Adica pe balcon dar nu il voi putea scoate afara...Credeti ca va muri?crying

FUNDA

Răspuns Câştigător
| PisicutaNebunatica a răspuns:

O prietena a avut iepuras la bloc si nu a murit happy.In tinea seara in balcon si ziua alerga prin casa. Uneori il mai scotea in fata blocului unde avea iarba, dar era cu ochi-n patru dupa iepuras happy

Un an si ceva la tinut dupa aia i la dat unei prietene sa il tina la casa ca avea mai mult loc unde sa alerge:*

Deci nu cred ca o sa moara:*happy

Sper ca te-am ajutat :* ceauhappy

6 răspunsuri:
| Elena_9064 a răspuns:

Doamneee.
Raluka hai sa-ti zic ceva daca ii vei ingrijii bine si nu vor duce lipsa de mancare si apa de ce ar murii? In fond aer are si pe balcon, cum poate supravietuii un hamster intr-o cusca in casa asa poate si un iepure pe balcon, numai sa ai grija de el. Succes.

| Yukidaruma a răspuns:

Crede-ma am avut un iepure pe timpul iernii si abia amputut sa-l tinem, miroase urat si face foarte multamizerie crede-ma, da pai la bloc, pe langa faptul ca ii deranjeaza pe vecini mai ales cu mirosul, pe cat de dragut si pufosi pe atat le pute excrementele laughing, e greu sa ingrijesti un iepure mai ales la bloc, si nu cred ca ai voie cuanimale pe acolo. Eu ti-am spus, acum faci cum vrei, dar mmai bine sa nu riti, decat sa piara o viata fara aparare mai bine delocwinking

| ioanadanny a răspuns:

Da iepuri se pot tine la bloc.dar cei de rasa sa ii ti in casa vor traihappypoti sa il tii si in camerahappy

| Annapro a răspuns:

Am avut si eu iepure, rezista la frig stai linistita happy. Si sa stii ca da, totusi este un animal potrivit adica merge si la bloc. eu stau la casa. Dar totusi maca ar trebui sa il iei maca de 2-3 ori pe saptamana in curtea blocului sa stai cu el, altfel nu-i va fi bine. Sa il lasi sa manance buruieni pentru ca ii plac si sa ii dai in fiecare zi legume happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să ai o cușcă special amenajată.
Pa, pa.

| andra121 a răspuns:

Da, poti sa-l tii pe balcon. Nu va muri. Funda?

Întrebări similare